ASO Model Fabrika’da meslek komiteleri bir araya geldi

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, ASO Model Fabrika’da meslek komitelerinin bir araya geldiği toplantıda konuştu.

ASO Model Fabrika’da meslek komiteleri bir araya geldi

Sanayi sektörünün önde gelen kuruluşları ekonomi ve diğer hizmetlere yönelik faaliyet ve toplantılarını sürdürüyor. Bu toplantılardan biri de Ankara Sanayi Odası (ASO) bünyesindeki ASO Model Fabrika’da gerçekleşti. ASO’nun ev sahipliği yaptığı toplantıda, Başkan Ardıç bir konuşma yaptı. Ardıç, ASO Model Fabrika’nın Öğren Dönüş Programlarına katılan firmaların, hiçbir yeni yatırım yapmadan, sadece üretime bakış açısını değiştirerek verimliliklerini artırdıklarını belirtirken, tüm sanayicileri fabrikadaki eğitimlere katılarak üretimde verimliliği artırmaya davet etti.

ASO Başkanı Yardımcısı Ercan Ata ile Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Çetinceviz ve Ertuğrul Onat’ın da yer aldığı toplantıda, ASO Model Fabrika Direktörü Ufuk Kaya, merkezin faaliyetleri ve verilen eğitimlere ilişkin sunum yaptı.

ASO Model Fabrika’da meslek komiteleri bir araya geldi

VERİMLİLİK SİMÜLASYON OYUNUYLA DENEYİMLENDİ

Programa katılan Madencilik Sanayi, Cam ve Cam Ürünleri Sanayi, Hadde ve Boru Sanayi, Motorlu Kara Taşıtları, Tarım Aletleri ve Yedek Parça Sanayi, Sanayi ve İnşaat Makinaları İmalat Sanayi, Mobilya Ev/Konut Sanayi, İnşaat ve Tesisat Müteahhitleri, Alt Yapı Müteahhitleri, Büro/Ofis Mobilyaları Sanayi, Metal Şekillendirme, Isıl İşlem ve Kaplama Sanayi, Elektrik Enerjisi Üretimi Sanayi ve Geri Dönüşüm Sanayii Meslek Komiteleri Üyeleri, yalın üretim tekniğiyle verimliliğin nasıl artırıldığını “Box Simulation” adlı oyunla deneyimledi.

Toplantının detayları ASO’nun sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER