ANASAYFA İş Dünyası ASO Ödül Töreni'nde İstihdamını En Çok Arttıran Firma Ödülü Vemak İnşaat'ın oldu!

ASO Ödül Töreni'nde İstihdamını En Çok Arttıran Firma Ödülü Vemak İnşaat'ın oldu!

Ankara Sanayi Odası tarafından dün gerçekleştirilen ASO 60’ıncı Kuruluş Yılı Ödülleri'nde İstihdamını En Çok Arttıran Firma Ödülüne layık görülen firma Vemak İnşaat oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
ASO Ödül Töreni'nde İstihdamını En Çok Arttıran Firma Ödülü Vemak İnşaat'ın oldu!

Dün Ankara Sanayi Odası tarafından kuruluşunun 60’ıncı yıldönümü nedeniyle Ankara’da bir otelde ‘ASO 60’ıncı Kuruluş Yılı Ödülleri’ töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen bu ödül törenine ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve ASO’ya bağlı firma yetkilileri katılım sağladı. 

ASO 60’ıncı Kuruluş Yılı Ödülleri kapsamında 7 farklı kategoride en başarılı firmalara ödüller dağıtılırken, İstihdamı en çok artıran firma ödülü ise VEMAK İnşaat'a layık görüldü.

İSTİHDAMINI EN ÇOK ARTTIRAN FİRMA VEMAK OLDU!

Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan VEMAK, “Kuruluşunun 60. Yılı münasebetiyle, Ankara Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu Ödül Töreninde, İSTİHDAMINI EN ÇOK ARTTIRAN FİRMA ÖDÜLÜ, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz tarafından, Vemak İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş’ nin  Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seçkin Arar’a verilmiştir.” ifadeleri ile ödülün Arar tarafından alındığını dile getirdi.

2003 yılında kurulan Vemak, Türkiye ve çevresindeki ülkelerde dünya standartlarında boru hatları yapmış ve müşterileri tarafından tercih edilen bir firma haline gelmeyi hedeflemiş ve bu kapsamda da yaptığı işler ile gündeme gelmiştir. Tüm bunlar ile birlikte dün ASO tarafından da istihdamını en çok artıran firma olarak ödüle layık görülmüştür.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Altındağ'da kontrolden çıkan otomobil takla attı! 1 yaralı

Ankara Altındağ'da kontrolden çıkan otomobil takla attı! 1 yaralı