ANASAYFA İş Dünyası ASO öğrenciler için Çanakkale gezisi düzenledi

ASO öğrenciler için Çanakkale gezisi düzenledi

Ankara Sanayi Odası tarafından gençlerin sosyal aktivitelere katılması anlamında önemli bir adım geldi. Yapılan açıklamaya göre ASO bir program dahilinde eğitim gören öğrencileri Çanakkale'ye geziye götürdü.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO öğrenciler için Çanakkale gezisi düzenledi

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada ASO olarak öğrencilere yönelik bir Çanakkale gezisi düzenleyeceklerini açıklamıştı. ASO yeni bir açıklama ile ifade edilen gezinin gerçekleştiğini duyurdu.

ASO ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE'DE

ASO şehir genelinde ekonomi ve iş dünyası alanında yaptığı çalışmalara ek olarak sosyal anlamda da adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ASO Başkanı Seyit Ardıç'ın Çanakkale'ye gezi düzenleneceğini duyurmasının ardından öğrencilerin merakla beklediği gezi gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 'Sanayici İşbirliğinde Mesleki Eğitim Projesi' öğrencileri Çanakkale'ye gitti.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Öğretmenler ile birlikte Çanakkale'ye giden 184 öğrenci ülke tarihimizde çok büyük anlam ifade eden Çanakkale Savaşı'nın yapıldığı yerleri gezdi. Tarihi Gelibolu yarımadasını ziyaret eden öğrenciler rehberlerden  savaşa dair detaylı bilgiler aldılar. Savaşa dair müze ve alanları gezen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. “Bizler için çok önemli bir gezi oldu. Tarih kitaplarında okuduğumuz Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı yerleri canlı olarak görme fırsatı bulduk. Bizlere bu fırsatı tanıyan ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne teşekkür ediyoruz. Orada bizler için canını seve seve feda eden şehitlerimize yakışır bir insan olmak için daha çok çalışacağız” şeklinde konuştular.

Çanakkale gezisinde öğrenciler gezdikleri yerlerde hatıra fotoğrafı çektirdi. ASO tarafından düzenlenen Çanakkale gezisinin ilerleyen dönemlerde tekrarlanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarifi ve İpuçlarıyla Ev Usulü Yaş Pasta Nasıl Yapılır?

Tarifi ve İpuçlarıyla Ev Usulü Yaş Pasta Nasıl Yapılır?