ANASAYFA İş Dünyası ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan ile görüştü

ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan ile görüştü

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç Devlet Malzeme Ofisinin alımlarında yerli üreticinin katkısının artması konusunda önemli görüşmeler yapıyor. Başkan Ardıç bu kapsamda DMO Genel Müdürü ile bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan ile görüştü

Ankara Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç bugün makamında önemli bir ismi ağırladı. Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan Başkan Ardıç ile bir araya geldi.

Ülke ve başkent ekonomisinde yerliliğin önemimin vurgulandığı görüşmede bir çok isim hazır bulundu. Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Osmanbeyoğlu, Genel Koordinatör Prof. Dr. Yavuz Cabbar ve Genel Sekreter Dr. Mehmet Cansız’ın da yer aldığı ziyarette bir çok önemli konu ele alındı.

BİRÇOK KONUDA İŞ BİRLİĞİ MESAJI VERİLDİ

Kamu kurum ve kuruluşlarının mal ve hizmet ihtiyacının sorunsuz bir şekilde tedarikini ve dağıtımını sağlama görevini üstlenen Devlet Malzeme Ofisinin yaptığı alımlarda ülkemizin yerli sanayicilerinin pay oranının artması gibi önemli konuların konuşulduğu görüşmenin gayet verimli geçtiği belirtildi.

Yapılan görüşmede bu konuya ek olarak üretim, satış ve pazarlama alanında kamu-sanayi işbirliği, ülke genelinde faaliyet gösteren firmaların teknoloji üretme konusunda istekli olmaların konusunda nasıl bir teşvik yoluna gidilebileceğine dair karşılıklı istişareler yapıldı.

İş dünyasında AR-GE çalışmalarının yapılmasının ülkemiz için en kadar önemli olduğunun vurgulandığı görüşmenin ardından, söz konusu görüşmeyi ölümsüzleştirme adına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

GÖRÜŞMELERE DEVAM EDİLMESİ BEKLENİYOR

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç'ın önümüzdeki günlerde yeni isimlerle bir araya gelmesi ve Ankara Sanayisini güçlendirme adına görüşmelerine devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilik bekleyenlere 2024 yılı sürprizi! 1999 2008 arasında çalışanlara kademeli emeklilikte 43 - 45 yaş müjdesi

Emeklilik bekleyenlere 2024 yılı sürprizi! 1999 2008 arasında çalışanlara kademeli emeklilikte 43 - 45 yaş müjdesi