ANASAYFA İş Dünyası ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç KKTC'de temaslarda bulundu

ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç KKTC'de temaslarda bulundu

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, KKTC'de ekonomi alanında önemli görüşmeler yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç KKTC'de temaslarda bulundu

Ankara'da yer alan önemli kuruluşlar arasında olan Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne ziyarette bulundu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat başkanlığındaki heyet içerisinde yer alan Başkan Ardıç, iki ülke arasında ekonomik alanda yapılabilecek iş birliklerini konuşmak için görüşmeler gerçekleştirdi.

EKONOMİK İLİŞKİLERİN GÜÇLENDİRİLMESİ VURGUSU YAPILDI

Ülkemin derin bağlarının bulunduğu ve her alanda yanında olmaya devam ettiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her iki ülke içinde ekonomik anlamda  düzenlenen bu etkinlik hakkında  sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Seyit Ardıç, yapılan ikili görüşmenin her iki taraf içinde önemli olduğunu vurgulayarak “Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat başkanlığındaki heyetle KKTC’ye gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Türkiye ve KKTC arasında ekonomi alanında ilişkilerin daha da güçlenmesi için temaslarda bulunduk. Ticaret Heyeti Toplantısı’nda bir araya geldiğimiz KKTC iş dünyası temsilcileriyle yeni iş birliği alanlarını ve karşılıklı yatırım imkanlarını değerlendirdik” şeklinde konuştu.

İki ülkenin ticaret hacminin geliştirilmesi ve geliştirilebilecek yeni projelerin ele alındığı etkinliğe hem Türkiye hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin iş dünyasından önemli isimler katıldı. Ankara Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç'ında KKTC'de yaptığı görüşmelerin ardından ekonomi alanında ikili anlaşmaların imzalanıp hayata geçirilmesi öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
18 - 65 yaş arasına müjdeyi bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! 25 yıl evli kalanlara SSK'dan emeklilik fırsatı

18 - 65 yaş arasına müjdeyi bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! 25 yıl evli kalanlara SSK'dan emeklilik fırsatı