ANASAYFA İş Dünyası ASO'da TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı!

ASO'da TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı!

ASO'nun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, ASO'da bir araya geldi. Kurumda yapılan toplantıda, Kurul'un yeni dönem proje ve faaliyetleri ele alındı.
ASO'da TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı!

Ankara Sanayi Odası (ASO), yeni bir toplantıya daha ev sahipliği yaptı. Konuyla ilgili paylaşım ise ASO'nun sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. 

ASO'nun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, Ankara Sanayi Odası koordinesinde ve Hande Öztürk başkanlığında ASO’da toplandı. 

Toplantıya, ASO Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özbozkurt, ASO Genel Sekreteri Dr. Mehmet Cansız ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ahmet Dinçer de katılım gösterdi. 

GİRİŞİMCİLİK HAFTASI KUTLANDI 

ASO'da gerçekleşen toplantıda, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu'nun yeni dönem projeleri,  komitelerin çalışmaları ve yol haritası ele alındı. 

Konuyla ilgili yapılan paylaşımda ise, ‘’Ankara Sanayi Odası koordinatörlüğünde yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, Hande Öztürk başkanlığında ASO’da toplandı. ASO Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özbozkurt, ASO Genel Sekreteri Dr. Mehmet Cansız ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ahmet Dinçer’in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Kurul’un yeni dönem projeleri, komitelerin çalışmaları ve yol haritası ele alındı. Kurul Üyeleri Girişimcilik Haftası’nı da kutladı.'' ifadeleri kullanıldı. 

Kurul üyeleri son olarak,  toplantı sonunda Girişimcilik Haftası’nı kutladı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilere müjde resmen verildi! Karar TBMM'de kabul edildi ikramiyeler zamlı ödenecek

Emeklilere müjde resmen verildi! Karar TBMM'de kabul edildi ikramiyeler zamlı ödenecek