Ankara'da sanayicilere destek olmaya devam eden ASO çeşitli seminer ve eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. ASO bu kapsamda düzenlenecek olan yeni programı açıkladı.
ASO'NUN EĞİTİM PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR!
Ankara Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada "Ankara Sanayi Odası koordinasyonunda düzenlenecek olan "Ürün ve Hizmet Sektöründe Verimlilik Eğitimi"ne tüm üyelerimiz davetlidir. Doç. Dr. Gerçek Budak tarafından verilecek eğitimde, üretimde verimliliği etkileyen faktörler ve stratejiler ele alınacaktır." ifadelerine yer verdi.

ASO Zafer Çağlayan Meclis Salonu'nda düzenlenecek olan eğitim 22 Ocak 2026 Perşembe günü saat 14:00'te başlayacak ve 17:30'a kadar devam edecek. ASO üyelerine ücretsiz olarak düzenlenecek olan eğitime katılım için 21 Ocak 2025 tarihinde saat 18:00'e kadar kayıt olunması yeterli olacak.