ASO'dan uzay fotoğrafları sergisi: Karanlıkta Parlayanlar

Ankana Sanayi Odası yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapacağını duyurdu. Düzenlenen serginin tüm geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

ASO'dan uzay fotoğrafları sergisi: Karanlıkta Parlayanlar

Tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacağı sergi Ankara Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenecek. Uzay fotoğraflarına yer verilecek olan sergi 7 Aralık tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

KARANLIKTA PARLAYANLAR SERGİSİ ZİYARETE AÇILDI!

Ankara Sanayi Odası'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Ankara Sanayi Odası; Fotoğraf sanatçısı Emre Özden’in uzay fotoğraflarından oluşan özel sergisi “Karanlıkta Parlayanlar”a ev sahipliği yapıyor. 7 Aralık 2025 tarihine kadar açık kalacak sergide elde edilen gelir Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) bağışlanacak." ifadelerine yer verilerek serginin 7 Aralık tarihine kadar açık olacağı duyuruldu.

ASO'dan uzay fotoğrafları sergisi: Karanlıkta Parlayanlar

Bugün itibariyle ziyarete açılan sergi 7 Aralık tarihine kadar kapılarını açık tutacak. Sergiden elde edilen tüm gelir ise Türkiey Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER