ANASAYFA İş Dünyası ASO'nun ev sahipliği yaptığı Konuşan Yazılar sergisi Ankaralı sanatseverler ile buluştu

ASO'nun ev sahipliği yaptığı Konuşan Yazılar sergisi Ankaralı sanatseverler ile buluştu

Ankara'da gerçekleşen Kültür-Sanat etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. Ankara Sanayi Odası ev sahipliğinde 50 adet eserin bulunduğu Konuşan Yazılar sergisi Ankaralıların ziyaretine açıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO'nun ev sahipliği yaptığı Konuşan Yazılar sergisi Ankaralı sanatseverler ile buluştu

Ankara'da yılın belli zamanlarında çeşitli kültür sanat etkinlikleri organize ediliyor.  Bu kapsamda Ramazan ayı olmasından dolayı Ankara Sanayi Odası ev sahipliğinde önemli bir sergi açıldı.

50 ADET ESER VAR

Özel bir holdingin girişimleri ile kurulan alanında bir çok önemli esere imza atmış ünlü hattatların eserlerinin de olduğu Konuşan Yazılar adlı sergi ziyarete açıldı. Söz konusu sergide 50 adet eserin olduğu öğrenilirdi. Konuşan Yazılar adı verilen sergide yer alan eserlere vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

Bir çok kıymetli eseri içerisinde barındıran Konuşan Yazılar sergisi 1 aylık bir süre boyunca vatandaşların ziyaretine açık olacak. Konu ile ilgili sergiyi organize eden isimlerde söz konusu sergide yer alan eserlerin her birinin bir anlam ifade ettiğini ve hattı ve tezhibi ile görenleri kendisine hayran bırakacak nitelikte olduğuna vurgu yaptı.

KONUŞAN YAZILAR SERGİSİ 1 AY BOYUNCA AÇIK KALACAK

Ankara Sanayi Odası'nın ev sahipliği yaptığı kültür-sanat etkinlikleri arasında yer alan Konuşan Yazılar Sergisi 1 aydan fazla bir süre boyunca Ankaralıların ziyareti için açık kalacak. 50 adet eserin yer aldığı serginin son ziyaret edilme tarihi ise 15 Nisan olarak açıklandı. Ankara halkının serginin son gününe kadar ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkındaki iddialara Dezenformasyon Merkezi'nden açıklama

Eski TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkındaki iddialara Dezenformasyon Merkezi'nden açıklama