ANASAYFA İş Dünyası ATO 74. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

ATO 74. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Ankara Ticaret Odası kendisine bağlı olarak çalışan birimlerdeki talepleri dinlemek ve ilgili yerlere iletmek için bir toplantı düzenledi. Toplantıya ATO Başkanı Gürsel Baran'da katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO 74. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Başkentte bulunan ticari kurum ve kişilerin işlemlerini kayıt altında tutan ve onların sektörlerinde daha sağlıklı bir şekilde çalışmalarına devam etmeleri için faaliyetlerini sürdüren Ankara Ticaret Odası olağan çalışmalarına devam ediyor.

Binlerce kuruluşun bağlı olduğu mesleki komiteler bugün içinde yer aldığı ATO'ya iş hayatlarındaki sorunlarını ve gerçekleşmesini istedikleri beklentilerini ilettiler. Konu ile ilgili gerçekleşen Olağan Yönetim Kurulu'nun yönetmek adına ATO Başkanı Gürsel Baran'da salonda hazır bulundu.

MESLEKİ KOMİTELERİN SORUNLARI DİNLENDİ

Gerçekleşen toplantı ile ilgili ATO sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda "Ankara Ticaret Odası 29. Dönem 74. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Gürsel Baran Başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya 12 farklı meslek komitesi katıldı ve sektörel sorunlarını dile getirdi. Toplantı sonunda mesleki komitelerin taleplerinin dikkate alınması ve ilgili kurum ya da kuruluşlar nezdinde resmi girişimlerde bulunulması kararı verildi.

ATO KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

Gerçekleşen toplantılardan çıkan kararlar doğrultusunda ATO yönetiminden yetkili isimler söz konusu sorunlar ile ilgilenen devlet kurumlarına talepleri iletiyor. ATO bu anlamda mesleki sorunların resmi yollar ile çözülmesi adına bir köprü vazifesi görüyor. ATO Başkanı Gürsel Baran'da daha önceki demeçlerinde kuruluş olarak Ankara'da iş dünyasının daha iyi noktalara gelmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etmişti. Bu bağlamda güncel olarak çalışmalar yürütülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB 2024 LGS sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

MEB 2024 LGS sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?