ANASAYFA İş Dünyası ATO Ankara Matbaacılar Buluşmasına ev sahipliği yaptı

ATO Ankara Matbaacılar Buluşmasına ev sahipliği yaptı

Ankara'nın dört bir yanından matbaa sektörünün alanında uzman kişilerini bir araya getiren etkinlik ATO bünyesinde gerçekleştirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Ankara Matbaacılar Buluşmasına ev sahipliği yaptı

Ankara Ticaret Odası (ATO) bünyesi kapsamında iş dünyasındaki sektörlerin temsilcilerinin kendi aralarında görüşme yaptığı buluşmalara bir yenisi daha eklendi.

Edinilen bilgiye göre Ankara Matbaacılar buluşması Ankara Ticaret Odası başkanlığında gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıya Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Deryal Başkanlık etti.

BİR ÇOK ÖNEMLİ İSİM KATILDI

Ankara ekonomisinin önemli bir yerini kaplayan ve her yıl işlem hacmini ilerleten matbaacılık ile ilgili yapılan toplantıya gösterilen ilgi ise büyük oldu toplantıya Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, Kağıt ürünleri ve Baskı İşleri Sanayi Meslek Komitesi Meclis Üyesi Mehmet Osmanbeyoğlu, ATO Basın Yayın Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Karabulut'ta katıldı.

Ayrıca buluşmada Meclis üyeleri Paşa Sarman, Atila Kayakaya, Komite Üyesi Bayram Bakır, Mesleki Eğitim ve Ahilik Özel İhtisas Komisyonu Başkan Yardımcısı Ali İhsan Güçlü ve Doç. Dr. Oğuzhan Aydın katıldı.

MATBAACILIK SEKTÖRÜNÜN BEKLENTİ VE TALEPLERİ DİNLENDİ

Bu isimlere ek olarak sektörde emek veren bir çok temsilci isimde söz konusu buluşmaya katıldılar. Yapılan toplantıda matbaacılık sektörünün önemine ve gelişimine vurgu yapılırken Ankara ve ülke ekonomisine katkısının altı çizildi.

Toplantıya katılan isimler tarafından Matbaacılık sektörünü temsil eden kişilerin beklenti ve talepleri masaya yatırıldı ve önümüzdeki süreçte bu iş kolunun daha da iyi yerlere gelebilmesi için neler yapılabileceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapılan toplantı fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği'nin konuğu Sakaryaspor

Gençlerbirliği'nin konuğu Sakaryaspor