ANASAYFA İş Dünyası ATO Ankara turizmini tanıtmak için Dubai'ye gitti!

ATO Ankara turizmini tanıtmak için Dubai'ye gitti!

Ankara adının yurt dışında bilinirliğinin artması ve iş dünyasından yatırımcıları çekmesi için bir hamle daha geldi. ATO'dan bir heyet şehrin sağlık ve turizm potansiyelini tanıtmak adına Arabian Travel Market 2024'e katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Ankara turizmini tanıtmak için Dubai'ye gitti!

Ankara Ticaret Odası son yıllarda yurt dışında faaliyetlerini arttırmaya ve yabancı yetkililer  içe yurt içinde görüşmelerini arttırmaya başladı. Yapılan görüşmelerde verilen en önemli mesaj ise Ankara'nın bir turizm merkezi haline getirilme arzusu oldu.

ANKARA DUBAİ'DE TANITILDI

Bu kapsamda yurt dışındaki fırsatları da değerlendirme yoluna giden ATO dünyanın önemli turizm fuarından olan Arabian Travel Market 2024'te katılımcı olarak yer aldı. Söz konusu fuarda açılan stantta şehirdeki turizm ve özellikle sağlık sektöründe yapılan atılımdan bahsedildi. Fuar ziyaretçilerine bu konulara dair tanıtım yapan stant görevlileri insanları Ankara'ya gelmeye davet etti. Konuya dair ATO'da gelişmeler hakkında bir bilgilendirme yaptı.

"ANKARA TURİZM POTANSİYELİNİ TANITMAK İÇİN"

Yapılan paylaşımda "Ankara Ticaret Odası, Ankara’nın turizm potansiyelini tanıtmak için, dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan ‘Arabian Travel Market 2024’e katıldı. 6-9 Mayıs tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen fuarda, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile  birlikte stant açan ATO, ‘Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’ ve ‘Health Ankara’ markaları ile Ankara’nın sağlık ve turizm potansiyelini ziyaretçilere tanıtıyor. denildi.

ATO'da dahil olmak üzere şehrin bir çok iş dünyası kuruluşu benzer çalışmalarda bulunuyor.  Kurumlar bireysel ya da birbirleri ile iş birliği ile bu çalışmalara imza atıyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu!

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu!