ANASAYFA İş Dünyası ATO Ankara'da kurulan şirket sayısını açıkladı

ATO Ankara'da kurulan şirket sayısını açıkladı

Ankara Ticaret Odası tarafından şehri ilgilendiren bir bilgilendirme paylaşımı yapıldı. Söz konusu paylaşımda Ankara'da kurulan şirket rakamları ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Ankara'da kurulan şirket sayısını açıkladı

Ankara Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği verilerinden yola çıkarak Ankara iş dünyasından önemli bir bilgilendirmede bulundu.  ATO geçtiğimiz ay şehirde kaç yeni şirket kurulduğu bilgisini yayınladı.

ŞUBAT AYINDA KURLAN ŞİRKET SAYISI BELLİ OLDU

ATO'nun sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda TOBB'dan verilerine göre Ankara'da Şubat 2024 döneminde kaç yeni şirket kurulduğu açıklandı. Söz konusu paylaşıma göre şehirde kurulan yeni şirket sayısı 1.126 olarak belirlendi. Kurulan şirket sayısı ile ilgili detaylı bir bilgilendirmede bulunan ATO telaffuz edilen rakamın kategorilerini de ifade etti.

Yayınlanan grafiğe göre Ankara'da geçtiğimiz ay kurulan 1126 şirketin 68'i kooperatif, 71'i şahıs geri kalan 987'si şirket olarak ifade edildi. 

OCAK AYINA GÖRE AZALMA MEYDANA GELDİ

Ankara Ticaret Odası her ay düzenli olarak güncel şirket sayısını açıklıyor. Her ay içinde bir önceki ayın verilerini yayınlayan ATO, Ocak ayında 1326 şirket kurulduğunu açıklamıştı. Buna göre Ankara'da Şubat ayında kurulan şirket sayısı bir önceki aya göre 200 şirket daha az oldu. Bu rakamsal bilgilerin ardından gözle Mart ayı rakamlarına çevrildi. Ankara Ticaret Odası'nın Mart ayında şehirde kurulan şirketler verisini Nisan ayının sonlarına doğru yayınlaması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi ilçedeki gençleri Avrupa'ya gönderiyor!

Pursaklar Belediyesi ilçedeki gençleri Avrupa'ya gönderiyor!