ANASAYFA İş Dünyası ATO Ankara'nın sağlık turizmini dünyaya tanıtmak için iş birliği protokolü imzaladı!!

ATO Ankara'nın sağlık turizmini dünyaya tanıtmak için iş birliği protokolü imzaladı!!

Ankara Ticaret Odası tarafından çeşitli kurumlar ile iş birliği yapılarak ülke ekonomisine katkı sağlayacak adımlar atılmaya devam ediliyor. Son olarak ATO'nun sağlık turizmi kapsamında önemli bir protokole imza attığı öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Ankara'nın sağlık turizmini dünyaya tanıtmak için iş birliği protokolü imzaladı!!

Ankara'nın potansiyelini yurt dışına tanıtmak ve bir cazibe merkezi haline gelmesi kapsamında Ankara Ticaret Odası tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Farklı sektörlerden önemli temsilciler ile bir araya gelen ATO Yönetimi imzalanan iş birliği protokolleri ile güçlerini birleştirerek ülke ekonomisine fayda sağlamayı amaçlıyor.

AMAÇ ANKARA'NIN SAĞLIK TURİZMİMDE DAHA ÇOK ÖN PLANA ÇIKMASI

Son olarak ATO'dan yapılan açıklamaya göre Ankara'nın sağlık anlamında yurt dışı ülkelerden insanların gelip tedavilerini tamamlayacağı bir yer olması için Türkiye Organ Nakli Vakfı (TONV) ve Sağlık Diplomasisi Derneği ile bir iş birliği protokolü imzalandı. Söz konusu imzayı atan ATO Başkanı Gürsel Baran önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Baran “Ankara’nın medikal üretimi ve sağlık hizmetleri kapasitesini ‘Health Ankara’ markası ile tanıtmak için yürüttüğümüz çalışmalara Türkiye Organ Nakli Vakfı ve Sağlık Diplomasisi Derneği ile güçlerimizi birleştirerek devam edeceğiz. Çok sayıda ülkede gerçekleştirilecek çalışmalarla ‘Health Ankara’ markasını dünya tanıyacak” ifadelerini kullanarak bu marka adı altında atılacak adımların Ankara ve ülke açısından değerli olduğunu vurguladı.

BAŞKENTİN SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ ÖNEMİ

ATO Başkanı Baran ayrıca Ankara'nın sağlık araç ve gereç üretimi konusunda Ankara'nın ön plana çıktığını aktardı. Söz konusu protokol imzasına katılan diğer isimlerde yapılan çalışmadan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücrete ara zam mı geliyor? Müjdeli haber sonunda geldi

Asgari ücrete ara zam mı geliyor? Müjdeli haber sonunda geldi