ANASAYFA İş Dünyası ATO Ankara'yı tanıtmak için Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı

ATO Ankara'yı tanıtmak için Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı

Ankara Ticaret Odası hizmetlerini tanıtma ve ekonomik iş birliği kapsamında yurt içinde ve yurt dışında faaliyetlerini sürdürüyor. ATO bu kapsamda Almanya'da düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan ITB Berlin Turizm Fuarı'nda stant açtı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Ankara'yı tanıtmak için Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı

Ankara'nın ekonomi ve iş dünyasında daha üst yerlere gelmesi ve çeşitli projeler aracılığı ile daha fazla yatırıma ev sahipliği yapması için çalışmalarını aktif olarak sürdüren ATO, uluslararası alanda da hizmetlerini tanıtmayı sürdürüyor.

ATO YÖNETİMİ ALMANYA'DA

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın sağlık turizminde daha önemli bir nokta haline gelmesi için  ATO, Türkiye Organ Nakli Vakfı (TONV) ve Sağlık Diplomasisi Derneği (SDD) ile bir araya gelmişti.  “Health Ankara” markası adı altında  şehrin sağlık sektöründeki potansiyelini yurt dışında da tanıtmak için harekete geçmişti. Konu ile ilgili konuşan ATO Başkanı Gürsel Baran'da “Çok sayıda ülkede gerçekleştirilecek çalışmalarla 'Health Ankara' markasını dünya tanıyacak” ifadelerini kullanmıştı.

Yapılan açıklamanın ardından bu markanın tanınması için faaliyetlerini sürdüren ATO yönetimi Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Turizm Fuarına katıldı. ATO'nun  “Kongre ve Ziyaretçi Bürosu” markası altında Ankara’nın turizm potansiyelini, “Health Ankara” markası altında da Sağlık Turizmi potansiyelini tanıtmak amacıyla açtığı standı önemli bir ilginin gösterilmesi bekleniyor.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY'DAN STANTA ZİYARET

ATO'nun açtığı stantı önemli bir isim ziyaret etti. Fuar'a giden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ATO'nun açtığı stantı ziyaret eti ve başarılar diledi. ATO Başkanı Gürsel Baran'da Ankara’nın sağlık turizmi potansiyelini tanıtmak amacıyla ATO’nun yaptığı çalışmalar hakkında Bakan Ersoy'a bilgiler verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına tek koşulda aday olmayacağını açıkladı!

Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına tek koşulda aday olmayacağını açıkladı!