ANASAYFA İş Dünyası ATO Başkanı Baran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

ATO Başkanı Baran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Ramazan Bayramının başlamasına az bir zaman kala çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinden temenni içeren sözler geliyor. Başkan Gürsel Baran'da son yıllarda yerel ve global anlamda yaşanan zor anlara dikkat çekti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Başkanı Baran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Türkiye 10 Nisan günü başlayacak olan Ramazan Bayramına odaklandı. Oruçlarının son günlerini yaşayan vatandaşlar ibaretlerini tamamlamaya hazırlanırken bir yandan da alışveriş ve seyahat yapmaya devam ediyor.,

"BURUK BİR ŞEKİLDE BAYRAMA GİRİYORUZ"

Çeşitli yetkililerde temsil ettikleri kurum adıyla Ramazan Bayramı paylaşımlarında bulunuyorlar. ATO Başkanı Gürsel Baran'da bu kapsamda bayram öncesi bir mesaj yayınladı.  Başkan Baran mesajında Gazze, pandemi ve iklim gibi konulardan da bahsetti.

Başkan Baran mesajında “Son yıllarda gerek dünyayı saran salgın hastalık, gerek ülkemizde yaşanan deprem gerekse coğrafyamızda yaşanan savaşlar nedeniyle buruk bir şekilde bayrama giriyoruz” ifadelerini kullandı.

"YAŞANANLAR MESAJ VERİYOR"

Gazze ve iklim konusunda da sözler sarf eden ATO Başkanı Gürsel Baran “Gazze’de yaşanan insanlık dramı hepimizi derinden etkiliyor. Gıda, sağlık malzemesi sıkıntısı içinde yaşam savaşı veren Filistinli kardeşlerimizin durumu tüm dünyanın sorunu. Diğer yandan iklim değişikliğinin olumsuz etkileri endişe oluşturuyor. Tüm bu yaşananlar insanlığa, bugüne kadar gelinen bilinç ve davranış kalıplarıyla bundan sonra devam edemeyeceğimiz mesajını veriyor” diyerek olaylar karşısında takınılan tavırların değişmesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Ramazan bayramının bu yaşanan kötü olayların sonlanmasın vesile olmasını istediğini söyleyen Başkan Baran sözlerini herkesin bayramını kutladığını diyerek sonlandırdı. Bayram başlayana kadar ve bayram gününde de benzer mesajların gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi