ANASAYFA İş Dünyası ATO Başkanı Gürsel Baran Almanya temaslarına devam ediyor!

ATO Başkanı Gürsel Baran Almanya temaslarına devam ediyor!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Almanya'da gerçekleştirilen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda katılımcı olarak yer almalarından dolayı gittiği Almanya'da çeşitli ziyaret gerçekleştiriyor. Başkan Baran son olarak Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Başkanı Gürsel Baran Almanya temaslarına devam ediyor!

Ankara ekonomisine katkı sağlama yolunda adımlar atan Ankara Ticaret Odası çalışmalarını yurt dışında da sürdürüyor. Ankara'da yabancı iş adamları ve çeşitli kuruluşların temsilcileri ile görüşen ATO Başkanı Baran ITB Berlin Turizm Fuarı nedeniyle gittikleri Almanya'da ziyaretlerde bulunuyor.

ATO HEYETİ ALMANYA'DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın sağlık turizminde daha çok tercih edilen bir şehir olmasını sağlama amacıyla Health Ankara markası adı altında girişimlerde bulunan ATO, Almanya'da düzenlen ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılarak bu markayı tanıtıyor. Bu kapsamda ATO heyeti içerisinde bulunan Başkan Gürsel Baran'da Fuar süresi boyunca farklı yöneticiler ile bir araya geliyor.

Son olarak ATO Başkanı Baran yanındaki isimler ile birlikte Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili ATO sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, TOBB ve DIHK tarafından kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. TDIHK Sekreteri Okan Özoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi konuları ele alındı” ifadeleri kullandı.

Ankara Ticaret Odası'nın yurt dışında ve yurt dışı yatırımcılar ile yaptığı çalışmalar şehir ekonomisi için büyük önem taşıyor. Önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak'ta 2 kız çocuğunun yaşadığı köpek saldırısı ile ilgili yeni gelişme! Köpekleri birisi bıraktı iddiası

Mamak'ta 2 kız çocuğunun yaşadığı köpek saldırısı ile ilgili yeni gelişme! Köpekleri birisi bıraktı iddiası