ANASAYFA İş Dünyası ATO Başkanı Gürsel Baran yangın sonrası Hurdacılar Sanayi Sitesini ziyaret etti

ATO Başkanı Gürsel Baran yangın sonrası Hurdacılar Sanayi Sitesini ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan ve ülke gündemine oturan sanayi sitesi yangını şehir sakinlerini tedirgin etmişti. Saatler sonra söndürülebilen yangın ile ilgili yerinde incelemeler sürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Başkanı Gürsel Baran yangın sonrası Hurdacılar Sanayi Sitesini ziyaret etti

Ankara'da bulunan İvedik OSB'de bir anda çıkan yangın şehirde olduğu kadar ülke genelinde konuşulmuştu. Söz konusu yangın ekiplerin büyük bir çabası sonucunda 16 saat sonra söndürülmüştü.

ÜLKE GÜNDEMİNE OTURAN YANGIN

Yangının söndürülmesinin hemen ardından günün ağarması ile birlikte söz konusu yangının geride bıraktığı hasar gözler önüne serilmişti. Kimyasal bir yangın olması nedeniyle bölgedeki vatandaşlara sık sık yetkililer tarafından uyarılar yapılmış ve pencerelerinin kapatmaları gibi çağrıda bulunulmuştu.

Yangının ardından olay yerinde inceleme çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'da söz konusu alanı yerinde görmek için Hurdacılar Sitesi'ne gitti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır  ile alanı ziyaret eden Başkan Baran esnaflara geçmiş olsun dileklerini iletti. ATO hesabından da yapılan paylaşımda Gürsel Baran için “İvedik OSB‘deki iş yeri sahipleri ile birlikte, Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde önceki gün çıkan yangında zarar gören işletmeleri yeniden ziyaret ederek, incelemelerde bulundu" denildi.

ESNAFA YANINIZDAYIZ MESAJI VERİLDİ

Bakanlar ve ATO Başkanı Baran bölgedeki vatandaşlara alanın eskisi gibi olması adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Esnaflarda en kısa zamanda hasarın giderilmesini istiyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayram tatilinde Ankara'da toplu taşıma ücretsiz olacak!

Bayram tatilinde Ankara'da toplu taşıma ücretsiz olacak!