ANASAYFA İş Dünyası ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Her yıl 8 Mart tarihinde çeşitli etkinlikler ile kutlanan Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla iş dünyasından da kadınlar için önemli mesajlar gelmeye devam ediyor. ATO Başkanı Gürsel Baran'da bir mesaj yayınlayarak kadınların iş dünyasındaki önemini vurguladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak bilinen fakat yaygın adıyla her yıl 8 Mart tarihinde kutlanan Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ATO Başkanı Gürsel Baran bir kutlama mesajı paylaştı.

“TÜRK KADINLARI BAŞARI HİKAYELERİYLE YER ALIYOR”

Başkan Baran kadınların hayatın her alanında başardıklarına dikkat çektiği mesajında  kadın ve erkeğin birlikte çalışarak üretmesinin güçlü bir ülke demek olduğunu ifade eti. Başkan Baran “Kadının iş ve çalışma hayatında olmadığı toplumlarda gelişmeden, ilerlemeden söz etmek mümkün değildir. Türk kadınları bugün ticarette, sanayide, sanatta, bilimde hayatın her alanında başarı hikâyeleriyle yer alıyor” şeklinde konuştu.

Bugünün kadınlara özel bir gün olmasından dolayı iş dünyasındaki kadın girişimci eksikliğinin ekonomi dünyası için olumsuz bir gelişme olduğunun altını çizen ATO Başkanı Baran “Kadın girişimciliğini teşvik edecek mekanizmaları hayata geçirerek, girişimci kadın sayısını artırmaya yönelik daha fazla çalışma yapmalıyız. Ekonomimiz, kadın girişimcilerle çok daha güçlü olacaktır” ifadelerini kullandı.

KADININ EKONOMİYE KATTIĞI DEĞER VURGULANIYOR

ATO Başkanı Gürsel Baran'a ek olarak iş dünyasından pek çok kurum ve kuruluşun temsilcileri de bugün dolayısıyla mesaj yayınlamaya devam ediyor. Farklı sektörlerden olmasına rağmen iş dünyasından gelen her mesajda kadının ekonomiye kattığı değere vurgu yapılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süheyl ve Behzat Uygur Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi'ni ziyaret etti

Süheyl ve Behzat Uygur Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi'ni ziyaret etti