ANASAYFA İş Dünyası ATO Başkanı Gürsel Baran'dan Rektör İhsan Sabuncuoğlu'na ziyaret

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan Rektör İhsan Sabuncuoğlu'na ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran şehirdeki çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerine devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan Rektör İhsan Sabuncuoğlu'na ziyaret

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, şehir genelinde bulunan önemli kurum ve kuruluşları yerlerinde ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişi yapmaya ve istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara'da bulunan özel bir üniversitenin rektörü olan İhsan Sabuncuoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Gürsel'in Rektör Sabuncuoğlu'na yaptığı ziyarete kalabalık bir heyet eşlik etti.

ATO Başkanı Gürsel Baran'ın yaptığı ziyarette Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak, Bilim Ağacı Vakfı Başkanı Mustafa Atilla'da yer aldı. Rektör Sabuncuoğlu'na ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Levend Parnas, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Akdeniz ve Genel Sekreter Levent Küpeli Eşlik etti.

Dostane bir havada gerçekleşen görüşmeler sonrası Rektör İhsan Sabuncuoğlu,  Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'a kendilerine yaptıklarını ziyaretten dolayı şükranlarını sundu ve Başkan Baran'a hediye takdiminde bulundu. Söz konusu ziyaretlerin tamamlanmasının ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve çekilen fotoğraflar Ankara Ticaret Odası sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı.

Önümüzdeki günlerde Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'ın şehirdeki ziyaretlerine devam etmesi devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu