ATO Heyetinden Türk Günü Yürüyüşünde Filistin'e destek mesajı

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki ATO Heyeti, New York Türk Günü Yürüyüşü’ne katıldı. ATO Heyeti, üzerinde "Hepimiz Filistinliyiz" yazılı, Türk ve Filistin bayraklarının yer aldığı atkılar ile Filistin'e destek mesajı verdi.

ATO Heyetinden Türk Günü Yürüyüşünde Filistin'e destek mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki ATO Heyeti, 41'nci Geleneksel New York Türk Günü Yürüyüşü’ne üzerinde "Hepimiz Filistinliyiz" yazılı, Türk ve Filistin bayraklarının yer aldığı atkılar ile katıldı.

Etkinlikte, Ekonomi Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Birleşmiş Milletler nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Ahmet Yıldız, İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Çağatay Özdemir, T.C. Washington Büyükelçisi Sedat Önal, T.C. New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ve Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Başkanı Gülay Aydemir de yer aldı.

ATO HEYETİ’NDEN NEW YORK’TAKİ TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ’NDE FİLİSTİN’E DESTEK MESAJI

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran ve ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Ali Yılmaz ve Nihat Uysallı’dan oluşan ATO Heyeti, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, ABD'nin New York kentinde düzenlenen etkinliklerde Filistin'e destek mesajı verdi.

ATO Heyetinden Türk Günü Yürüyüşünde Filistin'e destek mesajı

ATO’dan yapılan yazılı açıklamada konuya ilişkin değerlendirmede bulunan ATO Başkanı Baran, “Dünyanın neresinde olursak olalım aklımız, kalbimiz hep Filistinli kardeşlerimizle” dedi. ATO Başkanı Baran, “İş dünyası olarak, bu zorlu sınavda Gazze'nin yanında yer alan ve insanlık dışı uygulamalara karşı sesini yükselten devletimizin aldığı bu kararın ve hayata geçirilen tedbirlerin arkasındayız. Filistin’in haklı davasını her ortamda her mecrada dile getirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER