ANASAYFA İş Dünyası ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Ankara Ticaret Odası (ATO) rutin olarak yapılan toplantılarına devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre Olağan Yönetim Kurulu toplantısının gerçekleştirildiği öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Ankara'da iş hayatının önemli bir temsilcisi olan ve şehirdeki sektör temsilcileri ile daimi olarak istişare halinde olarak verimli bir çalışma ortamı sağlanması için çalışan Ankara Ticaret Odası çalışmalarına devam ediyor.

Başkent'te farklı sektörde çalışan üyelerinin yaşadıkları mesleki sorunların giderilmesine onlarla beraber olan ve haklarını en doğru bir biçimde savunmalarına öncülük eden Ankara Ticaret Odası kendi içinde yaptığı düzenli toplantıları ile yapılan çalışmalarının daimi olarak devam etmesine yönelik adımlar atıyor.

KOMİTELERİN SORUNLARI DİNLENDİ

Son olarak ATO tarafından yapılan açıklamada “Ankara Ticaret Odası 29. Dönem 67. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi” denildi. Kendi bünyesinde faaliyet gösteren komitelerin yaşadıkları sorunların ele alındığı ve nasıl adımlar atılabileceği ile ilgili yol haritası konunda kararlar alındı. Sıkıntı ve şikayetlerini ifade eden komitelerinin sorunlarını çözmek için gerekli yerlere müracaat edileceği ilan edilen toplantı ile ilgili ATO tarafından yapılan yapılan sosyal medya paylaşımı şu şekilde oldu;

İfade edilen isteklerin ardından ATO tarafından hızlı bir şekilde sorunun muhatapları ile iletişime geçilmesi bekleniyor. Ankara genelinde yaşanan bir çok sektörel sorunun bu şekilde çözüldüğü biliniyor. Ankara Ticaret Odası Gürsel Baran'da bu doğrultuda çalışmalarına aktif olarak devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti'den Ankara Sincan Belediye Başkan adayı Fatih Koca oldu!

İYİ Parti'den Ankara Sincan Belediye Başkan adayı Fatih Koca oldu!