ANASAYFA İş Dünyası ATO, yerel yöneticilere beklentilerini dile getirdi!

ATO, yerel yöneticilere beklentilerini dile getirdi!

ATO Yönetim Kurulu ve Meclis-Komite Üyeleri, ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen etkinlik ile Ankara'nın yerel yöneticilerine beklentilerini dile getirdi.
ATO, yerel yöneticilere beklentilerini dile getirdi!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken, başkentli yerel yöneticilerle buluşmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda ATO Meclis Salonu'nda, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner ve CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol konuk edildi. 

ATO Başkanı Gürsel Baran, Meclis Balkanı Mustafa Deryal, Yönetim Kurulu ve Meclis-Komite Üyelerinin misafirliğinde yerel yöneticiler, projelerini aktardı. 

BAŞKAN YAVAŞ ATO ÜYELERİNİN SORULARINI YANITLADI 

Konu ile ilgili detaylar, ATO'nun sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. 

Yapılan paylaşımda, yerel yöneticilerin konuk edilerek, yerel yönetimlerden beklentilerin dile getirildiği ifade edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın toplantı kapanışında ATO üyelerinin sorularını yanıtladığı aktarıldı. 

ATO'nun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

‘’Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Meclis Balkanı Mustafa Deryal, Yönetim Kurulu ve Meclis-Komite Üyeleriyle birlikte, ABB Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner ve CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol'u ATO Meclis Salonu’nda konuk etti. ATO Başkanı Baran’ın yerel yönetimlerden beklentilerini dile getirdiği toplantıda, Yavaş, Yaşar ve Güner projelerini aktardı. Yavaş, toplantı kapanışında ATO üyelerinin sorularını cevapladı.''

Toplantı ardından yerel yöneticiler ve ATO bileşenleri, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank Galatasaray'ı konuk ediyor

Halkbank Galatasaray'ı konuk ediyor