ANASAYFA İş Dünyası ATO'dan Başkentin değerlerine yönelik 101 destinasyon takvimi

ATO'dan Başkentin değerlerine yönelik 101 destinasyon takvimi

ATO, 2024 yılında 101'inci yaşını kutlayacak Cumhuriyet'e ve başkentin değerlerine yönelik 101 destinasyon takvimini duyurdu. Takvim ile başkentin 101 destinasyon yeri öğrenilirken, her ay için Ankara'nın kültürel güzelliklerinin bulunduğu fotoğraflar takvimde yer alacak.
ATO'dan Başkentin değerlerine yönelik 101 destinasyon takvimi

Ankara Ticaret Odası (ATO), Cumhuriyet'in 101'inci yaşına özel anlamlı bir projeye imza attı. ATO'nun yeni projesi, 2024'te 101 yaşına girecek Cumhuriyet için başkentin 101 destinasyon merkeziyle taçlandı. 

ATO, başkentin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak için 101 destinasyon merkezini bir takvime dönüştürdü. Takvimin her ayında seçilen 12 destinasyon merkezinin fotoğrafı yer alırken, 101 destinasyon merkezinin tamamına ise takvime yerleştirilen QR kod ile ATONET Mobil Uygulaması üzerinden ulaşılacak.  

Hem duvar hem de masa takvimi olarak hazırlatılan takvimde, Ocak ayı yaprağında “Hacı Bayram Veli Camii”, Şubat ayında “CSO ADA”, Mart ayında “Aslanhane Camii”, Nisan ayında “Cumhuriyet Müzesi- II. TBMM Binası”, Mayıs ayında “Gordion Antik Kenti”, Haziran ayında “Gençlik Parkı”, Temmuz ayında “Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi”, Ağustos ayında “Eymir Gölü”, Eylül ayında “Devlet Resim ve Heykel Müzesi”, Ekim ayında “Ankara Kalesi”, Kasım ayında “Anıtkabir” ve Aralık ayı yaprağında ise “Kuğulu Park”ın fotoğrafları yer alıyor. 

DESTİNASYON MERKEZLERİNİN TÜM DETAYLARI BİR TAKVİMDE 

Hazırlanan takvimin dikkat çeken bir diğer özelliği ise, üzerine yerleştirilen QR kod aracılığıyla ATONET Mobil Uygulaması üzerinden 101 kültür ve turizm destinasyonunun görsel, lokasyon ve tanıtım bilgilerine tüm detaylarıyla dijital olarak ulaşılabiliyor olması oldu. 

Basılı takvim yanında takvim yaprakları boyutunda bir Z katlanır basılı harita da hazırlandı. Öte yandan, ATO'nun her yıl hazırladığı geleneksel Atatürk ve Cumhuriyet temalı 3 boyutlu diğer takviminde ise 2024 yılında İzmir İktisat Kongresi’ne yer verildi. 

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINDAN ZİYARETÇİNİN ANKARA'DA AĞIRLANACAĞI GÜNLERE 

ATO Başkanı Gürsel Baran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada hem Cumhuriyet'in hem de ATO'nun 101'inci yaşında Ankara'nın 101 destinasyon merkezini turizm cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca ziyaretçiyi başkentte ağırlamak için çalıştıklarını vurguladı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü! Belediyeden öğrencilere ücretsiz soru bankası desteği

Pursaklar Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü! Belediyeden öğrencilere ücretsiz soru bankası desteği