ANASAYFA İş Dünyası ATO'nun ev sahipliği yaptığı Atatürk'e Vefa Valizi Projesi Sergisi düzenlenen törenle açıldı!

ATO'nun ev sahipliği yaptığı Atatürk'e Vefa Valizi Projesi Sergisi düzenlenen törenle açıldı!

Başkent Ankara anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen Atatürk'e Vefa Valizi Projesi kapsamında bir araya getirilen eserler sergilenmeye başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO'nun ev sahipliği yaptığı Atatürk'e Vefa Valizi Projesi Sergisi düzenlenen törenle açıldı!

Geçtiğimiz aylarda başlayan ve Türkiye'nin 81 ilinden on binlerce öğrencinin katıldığı Atatürk'e Vefa Valizi Projesi kapsamında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde bir sergi açılışı gerçekleştirildi.

BAKAN TEKİN'DE SERGİ AÇILIŞINA KATILDI

Söz konusu serginin açılışında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran başta olmak üzere çok sayıda isim yer aldı. Bakan Tekin ve Başkan Baran öğrencilerin Mustafa Kemal Atatürk için hazırladıkları eserlerin yer aldığı serginin açılmasından memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Çok sayıda davetli isim ve öğrencinin de katıldığı sergi kapsamında sosyal medya hesabı üzerinden duygularını paylaşan Bakan Tekin “Öğrencilerimiz arasında birlik, beraberlik ve millî tarih farkındalığını güçlendiren bu anlamlı çalışmanın hayat bulmasını sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SERGİYE YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

Törende söz alan isimlerden Gürsel Baran'da gerçekleştirilen sergi açılışı ile ilgili sosyal medya hesabından “81 ilden projeye destek vermiş öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte, birbirinden güzel eserlerin yer aldığı 20 bin öğrencinin el emeğiyle hazırladığı sergiyi ziyaret ettik. Projede emeği geçen tüm öğrencileri ve proje sorumlusu öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum" şeklinde konuştu.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde açılan sergiye yoğun bir ilginin gösterilmesi bekleniyor. ATO yıl boyunca benzer sergi ve programlara ev sahipliği yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Makam aracı TOGG olan belediyeler arasına Pursaklar Belediyesi de katıldı

Makam aracı TOGG olan belediyeler arasına Pursaklar Belediyesi de katıldı