Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’nun (TBBF) 28’inci Olağan Kongresi bugün yapıldı. Gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Bendevi Palandöken yeniden delegelerin desteğini aldı. Oluşan yeni yönetim kurulu da belli oldu.
Aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanlığı görevini de yürüten Bendevi Palandöken, aldığı destek ile çalışmalarını sürdürecek. Uzun yıllardır aktif olarak esnaf konfederasyonlarında görev yapan Bendevi Palandöken bu çalışmaları tazelediği güven ile de sürdürecek.
YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’nun (TBBF) 28’inci Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Bendevi Palandöken, yeniden başkanlığa seçildi.
Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’nun 28’inci Olağan Kongresi, Anadolu Otel’de gerçekleştirildi. Seçime katılan delegelerin oyuyla Bendevi Palandöken, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı olan Bendevi Palandöken başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Feridun Göner, Vakkas Katırlı, Erol Demirci, Ergün Çolak, Abdullah Akça, Şaban Kaya, Serdar Uzun, Ahmet Akdardağan, Süleyman Baday, Hikmet Ay, Hakan İnkaya, Vildan Şamandar."
Denetim kurulu üyeliklerine ise Murat Zobu, Mehmet Olgaç ve Mustafa Akdemir seçildi.
Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’nun yeni yönetimi görev yapmaya başlayacak. Bu seçimlerin Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) seçimlerine hazırlık olduğu kaydedildi.