ANASAYFA İş Dünyası Geleneksel ANGİAD Brunch gerçekleşti! ABB Başkanı Yavaş ve eşi de katıldı

Geleneksel ANGİAD Brunch gerçekleşti! ABB Başkanı Yavaş ve eşi de katıldı

ANGİAD'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, derneğin geleneksek brunch etkinliğinin gerçekleştiği duyuruldu. Geleneksel ANGİAD Brunch'a ABB Başkanı Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş da katılım gösterdi.
Geleneksel ANGİAD Brunch gerçekleşti! ABB Başkanı Yavaş ve eşi de katıldı

Ankara Genç İş İnsanları Derneği (ANGİAD) tarafından gerçekleştirilen geleneksel brunch etkinliği, bir kez daha neşeyle gerçekleşti. 

ANGİAD Brunch etkinliğine, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş da katıldı. 

NURSEN YAVAŞ'A HEDİYE TAKDİM EDİLDİ 

Derneğin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, geleneksel ANGİAD Brunch etkinliğinin, dernek üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştiği belirtildi. 

Paylaşımda, ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde, Atatürk Orman Çiftliği Kaşıbeyaz'da gerçekleşen etkinliğe, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş'ın da katılım gösterdiği ifade edildi. 

Brunch'ta Başkan Onat, Nursen Yavaş'a  Çubuk Birlik Kadın Girişimi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden alınan hediyeyi takdim etti. 

Konuyla ilgili ANGİAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

‘’Dernek üyelerimiz ve aileleri, geleneksel ANGİAD Brunch’ında bir araya geldi. Başkanımız Ertuğrul Onat  ve YK Üyelerimizin ev sahipliğinde AOÇ Kaşıbeyaz'da oldukça samimi bir ortamda ve geniş bir katılımla gerçekleşen etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş da katıldı. Başkanımız Ertuğrul Onat tarafından Nursen Yavaş'a, Çubuk Birlik Kadın Girişimi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden alınan hediye takdim edildi. Günün ilerleyen saatlerine kadar süren brunchta üyelerimiz ve aileleri, keyifli bir hafta sonu geçirdi.'' 

Etkinliğe dair paylaşılan fotoğraflarda, dernek üyeleri ve ailelerinin samimi halleri göze çarptı. 

Dernek üyeleri, ailecek eğlenerek keyifli vakit geçirdi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK 2024 Ocak ayı işsizlik rakamlarını açıkladı!

TÜİK 2024 Ocak ayı işsizlik rakamlarını açıkladı!