Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan Anneler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Anneler günü dolayısıyla gün içinde önemli kişi ve kurumlardan tebrik paylaşımları gelmeye devam ediyor. Mesajların ortak temasında ise annenin toplum ve bireyler için önemi yatıyor.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan Anneler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

ANKARA (İHA) - Mayıs ayının ikinci pazar gününün Anneler Günü olmasından dolayı günün ilk saatlerinden itibaren annelere yönelik sevgi ve minnet paylaşımları yapılıyor. Bu kişiler arasında yer alan HAK-İŞ Başkanı Arslan mesajında Filistinli annelere de geniş yer ayırdı.

“ACILARINI TÜM KALBİMİZDE HİSSEDİYORUZ”

Ekim ayından beri Gazze'de devam eden insanlık dramı dünya genelinde ses getirirken ülkemizde de konuya dair çok büyük tepki gösterilmişti. Toplumsal anlamda o bölgedeki insanların sesini duyurmaya çalışan Türkiye İsrail ile de ticari ilişkilerini duyurmuştu.

Anneler Günü mesajında on binlerce anne ve çocuğun hayatını kaybettiği Gazze konusuna değinen HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan “İsrail'in zulmüne karşı direnen Gazzeli ve Filistinli anneleri de unutmadık, her gün bomba sesleri ile güne uyanan annelerin ve çocukların acılarını tüm kalbimizle derinden hissediyoruz. Onların çocuklarının geleceği için gösterdikleri cesaret ve direnişi takdir ediyor, yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ONURLU ANNELERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ”

Mesajında şehit anneleri ve vefat eden anneleri de anan Başkan Arslan “Saygı, sevgi ve merhametini şartsız veren, geleceğimizin teminatı annelerimizin, kahraman Mehmetçiğimizin kahraman annelerinin, Filistin ve Gazze başta olmak üzere dünyanın neresinde olursa olsun baskı ve zulme karşı direnen onurlu annelerimizin gününü kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Gün boyu bu konuya değinilen benzer mesajların yayınlanması bekleniyor. Vatandaşlarda bireysel olarak annelerine sevgilerini gösteriyor.

SONRAKİ HABER