Hayatını kaybeden Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı Kavlak için cenaze töreni düzenlendi

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonrasında vefat eden TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için Türk Metal Sendikası'nda yoğun bir katılım ile cenaze töreni düzenlendi. Kavlak tören sonrasında memleketi Kırıkkale'ye uğurlandı.

Hayatını kaybeden Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı Kavlak için cenaze töreni düzenlendi

İş dünyasında geçtiğimiz günlerde acı bir haber geldi. Sevilen isimlerden Pevrul Kavlak 62 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Alınan haber sonrası Kavlak'ın yakınları gözyaşlarına boğulurken kendisi için iş dünyasından taziye mesajları yayınlandı.

SON DEFA TÜRK METAL SENDİKASINA GETİRİLDİ

Pevruk Kavlak için ilk olarak Türk Metal Sendikası'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene başta Kavlak'ın ailesi ve sevenleri başta olmak üzere hükümet ve yetkililerden önemli isimler katıldı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay çalışma arkadaşını kaybetmekten dolayı derin bir üzüntü içinde olduğunu ifade ederek," Benim dağ gibi arkamda duran, sırrımı anlattığım kardeşimdi. Pevrul kardeşim adil ve merhametliydi. Metal işçisi için, Türk işçisi için sabahlara kadar mücadele ederdi" duygularını ifade etti.

Cenaze törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'da Çok büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Gerçekten yeri doldurulamaz bir sendikacıydı. Doğru, dürüst ve ilkeliydi. Allah mekanını cennet etsin" şeklinde konuştu.

KIRIKKALE'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Kavlak'ın Türk bayrağına sarılan tabutunun başında duran iş arkadaşları ve çeşitli kurum temsilcileri tabuta karanfiller bıraktı. Son defa getirildiği Türk Metal Sendikasında düzenlenen törenin ardından Kavlak son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

Pevrul Kavrak'ın Kırıkkale'de İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER