ANASAYFA İş Dünyası Kariyer Günü Etkinliği tüm hızıyla devam ediyor! ATO Başkanı Baran'dan etkinliğe ziyaret

Kariyer Günü Etkinliği tüm hızıyla devam ediyor! ATO Başkanı Baran'dan etkinliğe ziyaret

Ankara'da gerçekleşen Kariyer Günü Etkinliği tüm hızıyla devam ederken, ATO Başkanı Gürsel Baran da etkinlik alanına ziyarette bulundu.
Kariyer Günü Etkinliği tüm hızıyla devam ediyor! ATO Başkanı Baran'dan etkinliğe ziyaret

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen geleneksel ‘Kariyer Günü’ etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. 

Üniversitenin Gölbaşı Yerleşkesi'nde gerçekleşen etkinliğin açılışında ise, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu birer konuşma yaptı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran da Kariyer Günü Etkinlikleri'ne katıldı. 

‘’REEL SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ ÇALIŞTIRACAK ELEMAN BULAMAMAK'' 

Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Baran, reel sektörün en önemli sorunlarından birinin çalıştıracak eleman bulamamak olduğunu ve bazı meslekleri devam ettirecek gençlerin bulunmadığını belirterek, gençlerin sorumluluk alarak, eksiksiz, sabırla, hevesle çalışarak başarıyı yakalayabileceklerini söyledi. 

Başarının yolunun işi sevmek olduğunu da ifade eden Başkan Baran, “Sizlere tavsiyem, hangi iş olursa olsun, severek yapın. Zamanınızı kiraya vermeyin. Yani sonunda para kazanacağım düşüncesiyle çalışmayın. Sevdiği işi yapan, işini severek yapan çalıştığını düşünmez bile. Bir ömür boyunca bir işi başarıyla sürdürmenin yegâne yolu sevmektir. Aslına bakarsanız hayatın her alanında mutlu olmanın yolu sevmekten geçiyor.” dedi.

Baran, konuşması ardından etkinliği gezdi ve açılan stantlar hakkında bildi aldı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar bu destek sadece sizin için! Yüzde 90’ı hibe başvurular başladı kaçırmayın

Ankaralılar bu destek sadece sizin için! Yüzde 90’ı hibe başvurular başladı kaçırmayın