Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yola ilk olarak motorcularla birlikte olmak için çıktıklarını belirten Yaşar sonrasında ise projenin büyüdüğünü ve tüm herkesle temas etmeye çalıştıklarını söyledi.
FESTİVALLERDE BULUŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR!
Quick Sigorta ve Corpus Sigorta, festival alanları, açılışlar, müzik etkinlikleri ve iş dünyası buluşmalarına kadar birçok noktada vatandaşlarla bir araya geldi.
Maher Holding çatısı altında Quick Sigorta ve Corpus Sigorta'nın öncülüğünde yola çıkan QTruck, QKaravan ve Quick Routes'u da kapsayan QTeam ekibi uzun bir maratonun ilk yarısını geride bıraktı. Yılın ilk 8 ayında festival alanlarından açılışlara, müzik etkinliklerinden iş dünyası buluşmalarına kadar birçok noktada halkla bir araya gelen QTeam ekibi, yalnızca acente ve sigortalılarına değil; bölge insanlarına, yerel yöneticilere, gurbette görev yapan doktorlara, hemşirelere, savcılara, idarecilere, polis jandarma ve daha nice kamu görevlilerine de hitap etti.
QTruck ve QKaravan'ın ikinci yarıdaki durağı yine Türkiye'nin farklı şehirleri olacak. QTeam, aynı heyecan ve enerjiyle Çanakkale, Ayvalık, Cunda, Bodrum, Marmaris, Denizli, Ordu, Tarsus, Elazığ, Kayseri başta olmak üzere birçok şehire ziyaret yapacak.
QTeam arkadaşlarına teşekkür eden Ahmet Yaşar, pek çok çalışanlarının düzenlenen etkinliklere birebir katılarak katkı sağladıklarını söyledi.