ANASAYFA İş Dünyası Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan Hemşirelerin özlük hakları için çalıştıklarını söyledi

Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan Hemşirelerin özlük hakları için çalıştıklarını söyledi

Sağlık sektöründe önemli bir görevi üstlenen ve haklarının iyileştirilmesi için çağrıda bulunan hemşireler için Hemşirelik Mesleğine İnovatif Yaklaşımlar Çalıştayı düzenlendi. Söz konusu etkinlikte konuşan Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan önemli açıklamalarda bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan Hemşirelerin özlük hakları için çalıştıklarını söyledi

Hemşireler tarafından dile getirilen talepler ile ilgili sorunları çözmek adına düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan'ın da katıldığı çalıştay da hemşirelerin sorunlarını çözmek için çalışıldığı vurgusu yapıldı.

Bir çok defa dile getirilen sorunlar için alınan kararların kağıt üstünde kalmaması ve hayata geçirilmesi çağrısında bulunan Genel Başkan Doğan “Gayemiz hemşirelerimizin ekonomik ve özlük haklarını daha ileriye taşımak, mesleki saygınlıklarını geri kazandırmak” şeklinde konuştu. Hemşirelik mesleğine çok önem verdiklerini ve bunu da yaptıkları çalışmalar ile ortaya koydukları vurgusu yapan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan “Hemşirelerimizin sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. Sarf ettiğimiz çaba ve mücadele de zaten hemşirelerimize verdiğimiz önemi gösteriyor” dedi.

"HEMŞİRELİK KANUNUNUN ÇIKMASINI İSTİYORUZ"

Hemşirelik mesleğinde çalışan insanların ekonomik olarak da rahatlaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Doğan “Çalıştaydan çıkan sonuçların kağıtta kalmaması ve icraata geçmesi için çaba göstereceğiz. Kamuoyu oluşturmak için birlikteliğe önem veriyoruz. Gayemiz hemşirelerimizin ekonomik ve özlük haklarını daha ileriye taşımak, mesleki saygınlıklarını geri kazandırmak. Bunun için de yeni bir Hemşirelik Kanunu'nun çıkmasını istiyoruz” dedi.

Bir çok defa hemşireler için çalışmalar yapılmasını dile getiren Sağlık-Sen tarafından önümüzdeki günlerde yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor. Sağlık çalışanları kendileri ile ilgili gelecek her haberi merakla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Novarge Yetkilileri Bulgaristan’da Europe Horizon toplantısına katıldı!

Novarge Yetkilileri Bulgaristan’da Europe Horizon toplantısına katıldı!