ANASAYFA İş Dünyası Sağlık-Sen üyelerine yardım desteğinde bulunduklarını açıkladı

Sağlık-Sen üyelerine yardım desteğinde bulunduklarını açıkladı

Ülkenin önde gelen sendika kuruluşlarından olan Sağlık-Sen hak savunuculuğu yapmasına ek olarak kendi içinde de önemli vazifelerde bulunuyor. Bu kapsamda Başkan Mahmut Faruk Doğan yeni programlarını söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sağlık-Sen üyelerine yardım desteğinde bulunduklarını açıkladı

Ramazan ayının gelmesi ile insanlar ve kurumlar arasında yardımlaşma etkinliklerinin fazlalaştığı gözlemlenmişti. Birlik ve beraberlik duygusunun pekiştiği bu ayda kurumlarda dışarı yaptığı kadar kurum içinde de yardım faaliyetleri yürüttü.

SAĞLIK-SEN'DEN KURUM İÇİ KAMPANYA

Bu kapsamda Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan'da önemli bir açıklama yaptı. Başkan Doğan sendikalarının üyelerine eğitim ve sosyal yardım desteği yaptıklarını ifade etti. Başkan Doğan “Kadim zimem geleneğini günümüze taşıdık. Üyeden gelen üyeye gider anlayışıyla başlattığımız ‘Dayanışma Vakti’ projesi ile Ramazan ayı içerisinde üyelerimize eğitim ve sosyal yardım desteği sunuyoruz” dedi.

Kendilerinin de bu halkın içinden geldiklerini ve onları en iyi onlardan olanın anladığını vurgulayan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan “Bu toprağın rengini bilmeden, sesine kulak vermeden ve tarihini bilmeden bu millete hizmet edemezsiniz. Tarihimize baktığımızda dayanışmanın pek çok örneği var. Sendika olarak biz de kadim bir geleneğimiz olan ‘zimem defteri kapatma’ yani veresiye defteri kapatma geleneğinden esinlenerek vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz” dedi.

ÜLKE GENELİNDE KAMPANYALAR YAPILDI

Bunun bir sosyal sendikacılık faaliyeti olduğunu söyleyen başkan Doğan yaptıkları çalışmadan kendilerinin de mutlu olduğunun altını çizdi. Ülke genelinde Ramazan ayı boyunca çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından da yardım faaliyetleri vatandaşların da katılımı ile düzenlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Çevre Bakanlığı 41 bilişim personeli alacak

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Çevre Bakanlığı 41 bilişim personeli alacak