ANASAYFA İş Dünyası Skoda Türkiye'den çalışanlarına jest! İmzalar atıldı Skoda çalışanlarına 29 maaş ikramiye verildi

Skoda Türkiye'den çalışanlarına jest! İmzalar atıldı Skoda çalışanlarına 29 maaş ikramiye verildi

Maaşlara dair yapılan düzenlemeler vatandaşların gündeminde yer alırken otomotiv sektörünü hareketlendiren yeni bir karara imza atıldı. Skoda Türkiye'de çalışanlarına 29 maaş ikramiye açıklaması geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Skoda Türkiye'den çalışanlarına jest! İmzalar atıldı Skoda çalışanlarına 29 maaş ikramiye verildi

Asgari ücrete yapılan zammın ardından 17 bin 2 liraya çıkan maaşlar için temmuz ayında enflasyonist ortamdan dolayı bir iyileştirme bekleniyor. Emeklinin gündeminde de maaşların iyileştirilme bulunurken bu yıl pek çok belediye de çalışanları için rekor zamlara imza attı. Son olarak otomotiv sektörünü heyecanlandıran biz düzenlemeye imza atılırken Skoda Türkiye, aldığı kararla vatandaşın gündemini adeta değiştirdi. 

Ramazan Bayramı öncesi müjde niteliğinde bir karara imza atan Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce,  2024 yılında çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiklerini duyurdu. İkramiyeler 4 Mart tarihinde çalışanların hesaplarına aktarılırken detaylar da merak edildi. 

SKODA TÜRKİYE'DEN ÇALIŞANLARINA 29 MAAŞ İKRAMİYE 

2023 yılında çalışanlarına verdiği 25 maaş ikramiye ile gündeme damga vuran Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce'den yeni bir hamleye daha imza attı. Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Yüce, bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiğini açıkladı. Çalışanlarına 29 maaş ikramiye  ödemesinin hesaplara yatırıldığını açıklayan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Yüce, 15 yıldır çalışma arkadaşlarına ikramiye verdiğinin altını çizerken geçtiğimiz yıl gündem olan 25 maaş ikramiye için de "Lütfen bana bundan sonra ne kadar ikramiye verdiğimi sorma. Ömrüm yettiği, kazancım elverdiği sürece iş arkadaşlarıma ikramiye vereceğim. Sadece bunu bil" açıklamasına yer vermişti.

'Patron' kelimesinden hoşlanmadığını belirten Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Yüce, "İyi patron olunmaz, iyi insan olunur." demişti. Çalışanlarına verdiği 29 maaşlık ikramiye ödemesi ile gündem olan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Yüce'nin ödemeleri en azami tutar olan asgari ücretten hesaplandığında 493 bin 58 TL ödeme yaptığı tahmin ediliyor. Hesaplanan bu ücretin asgari ücretin üzerinde çalışan için daha yüksek tutarda olduğu biliniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta sona erdi! Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor

Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta sona erdi! Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor