ANASAYFA İş Dünyası TESK Başkanı Bendevi Palandöken 8 Mart kadınlar günü mesajı yayınladı

TESK Başkanı Bendevi Palandöken 8 Mart kadınlar günü mesajı yayınladı

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken dünyada ve ülkemizde çeşitli etkinlikler ile kutlanacak olan kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Palandöken kadınların hayattaki önemine vurgu yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TESK Başkanı Bendevi Palandöken 8 Mart kadınlar günü mesajı yayınladı

Birleşmiş Milletler tarafından tanınan ve dünya genelinde her sene 8 Mart'ta kutlanan Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli kurumların temsilcileri tarafından kutlama mesajları yayınlanmaya devam ediliyor.

KADININ ÖNEMİ

Bu kapsamda TESK Başkanı Bendevi Palandöken bir mesaj yayınlayarak tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını ifade etti. Başkan Palandöken kadınların öneminin bir gün değil her gün kutlanması gerektiğini vurgulayarak “Doğumdan ölüme kadar annemiz, eşimiz, kardeşimiz olmak üzere birçok rolde, hayatın her alanında yanı başımızda olan kadınlarımız yetiştirdiği çocuklar ile birlikte geleceği şekillendirmede çok önemli bir görevi yerine getirmektedir.” şeklinde konuştu.

Bendevi Palandöken kadınların iş hayatındaki yeri hakkında da görüşlerini bildirdi. Başkan Palandöken “Esnaf ve girişimci kadınlarımız, kendi işlerini kurarak ekonomiye katkı sağlamanın yanı sıra diğer kadınlara da ilham veriyorlar. Eşsiz birer ilham kaynağı olan kadınlar her daim büyük bir özveri ve azimle çalışarak yaşam standartlarını yükseltmeye ve toplumsal kalkınmayı sağlamaya katkıda bulunuyorlar. Özellikle çalışma hayatında kadınların varlığı çeşitliliği arttırıyor ve iş dünyasına farklı bir perspektif getiriyor" dedi.

BAŞKAN PALANDÖKEN ÖLDÜRÜLEN KADINLARI ANDI

TESK Başkanı Palandöken sözlerini ülkemizin kanayan yarası olan kadına şiddete dair sözleri ile bitirdi. Palandöken 8 Mart dolayısıyla şiddet sonucu hayatını kaybeden tüm kadınları andı ve ayrıca şehit eşi olan kadınlara da başsağlığı diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 ilk teravih namazı saat kaçta kılınacak?

2024 ilk teravih namazı saat kaçta kılınacak?