ANASAYFA İş Dünyası TESK Başkanı Bendevi Palandöken esnaflar için sigorta şirketlerine çağrıda bulundu

TESK Başkanı Bendevi Palandöken esnaflar için sigorta şirketlerine çağrıda bulundu

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken esnaflar için önemli bir istekte bulundu. Başkan Palandöken sigorta şirketlerine yaptığı çağrıda esnaflar için özel bir uygulama talep etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TESK Başkanı Bendevi Palandöken esnaflar için sigorta şirketlerine çağrıda bulundu

Vatandaşların olduğu kadar esnafların iş hayatlarında da önemli bir yer tutan trafik ve kasko sigortaları hakkında önemli bir açıklama geldi.TESK Başkanı Bendevi Palandöken katıldığı bir etkinlikte sigorta acentelerine seslendi.

“KONUŞACAK BİR ADAM LAZIM…”

Özel bir şirket tarafından düzenlenen sigorta acenteleri toplantısında esnaflar için özel bir uygulama yapılması talebinde bulunan Başkan Palandöken esprili bir dille bulunduğu konum gereği geçmişte yaptığı açıklamalara atıfta bulundu. Başkan Palandöken “'Bu fiyatlara bu sigortalar yapılır mı?', 'Hiç mi merhamet yok?' diyen adam benim. Ben işimi yapıyorum. Siz nasıl bu işi yapıyorsanız, ben de onların hakkını arayacak adamım. Konuşacak bir adam lazım, o da biziz” dedi.

Esnaflara sigorta ve kasko yaparken özel bir uygulama olmasını sigorta acentelerinden talep eden Başkan Bendevi Palandöken “Eskiden araba alınacak fiyata şimdi sigorta yapılıyor. Bu da esnafımıza ağır geliyor. Tabii talepler bize geliyor. Ben bildiğiniz üzere 415 mesleğin başkanıyım. Yani şoförün, kamyoncunun, taksicinin, demircinin, bakırcının, bakkalın, manavın, kasabın. Tarif etmeme gerek yok. Onların halini görüyorsunuz” şeklinde konuşarak esnafların yaptığı sigorta işlemleri için indirim talebinde bulundu.

SİGORTA ACENTELERİNİN TEPKİSİ MERAK EDİLİYOR

TESK Başkanı Palandöken ayrıca bir çok kişinin yüksek sigorta fiyatlarından dolayı sigorta yaptıramadığını ifade etti. Yapılan bu talebe sigorta acentelerinden nasıl bir dönüş sağlanacağı şu an için merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı!

Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı!