ANASAYFA İş Dünyası TESK Başkanı Palandöken merdiven altı üretime karşı denetim çağrısı yaptı!

TESK Başkanı Palandöken merdiven altı üretime karşı denetim çağrısı yaptı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Palandöken son dönemde yaşanan fiyat pahalılığından dolayı vatandaşların ucuz ürünlere yönelmesinin olumsuz sonuçları olabileceğini ifade etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TESK Başkanı Palandöken merdiven altı üretime karşı denetim çağrısı yaptı!

Son dönemde vatandaşların gıda başta olmak üzere bir çok konuda fiyat pahalılığından rahatsız olduğu biliniyordu. Enflasyonu düşürmek ve hayat pahalılığını ortadan kaldırma çalışmaları sürerken TESK Başkanı Bendevi Palandöken'den önemli bir açıklama geldi.

SAĞLIĞIN ÖNEMİ VURGULANDI

Vatandaşların bu konudaki rahatsızlıklarından dolayı daha ucuz ürünlere yönelmesinin sağlıklarını olumsuz etkileyebileceği uyarısında bulunan Palandöken “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim” şeklinde konuştu.

Merdiven altı üretim olarak tabir edilen kalitesiz ya da şüpheli ürünler ile üretim yapanların piyasada yer almasının risklerine işaret eden TESK Başkanı Palandöken vatandaşları da uyardı. Başkan Palandöken ucuz fiyatların insanları aldatmaması gerektiğini ifade ederek “Sırf görüntüye aldanıp da bilmediğiniz yerden alışveriş yapmayın. Çünkü merdiven altı üretimde muhatabınız da yok. Vatandaşın alabileceği en önemli tedbir, bildiği güvenilir esnaftan alışveriş yapması olacaktır. Bu güzel ramazan ayının bereketinden yoksun kalmayın” dedi.

BAYRAM YOĞUNLUĞU BEKLENİYOR

Yaklaşan bayram döneminden dolayı alışveriş döneminde yoğunluk yaşanacağını işaret eden Bendevi Palandöken'in merdiven altı üretime karşı uyarı niteliği taşıyan söylemleri sonrası neler yaşanacağı bekleniyor. Başta tatlı ve kıyafet olmak üzere bir çok türde alışveriş artışının yaşanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YÖK Üniversite sınavı için ikinci kez geç başvuru hakkı tanıdı! YKS geç başvuru ekranı

YÖK Üniversite sınavı için ikinci kez geç başvuru hakkı tanıdı! YKS geç başvuru ekranı