ANASAYFA İş Dünyası TESK Başkanı Palandöken ve beraberindeki heyet İstanbul ESOB Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti!

TESK Başkanı Palandöken ve beraberindeki heyet İstanbul ESOB Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti!

TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyet, İstanbul ESOB Başkanı Faik Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette, esnafın sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
TESK Başkanı Palandöken ve beraberindeki heyet İstanbul ESOB Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyet, İstanbul çıkarması yaptı. 

Esnafın sorunlarını dile getiren ve çözüm önerileri arayan Başkan Palandöken, çeşitli temaslarda bulunarak konu hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. 

Bu kapsamda Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyet, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Faik Yılmaz'ı ziyaret etti. 

ESNAFIN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ 

Başkan Palandöken ve beraberindeki heyetin, Faik Yılmaz'a yaptığı ziyareti Palandöken, resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

Palandöken'in paylaşımına göre, Başkan Yılmaz'a yapılan ziyarette, esnafın sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaretin detaylarına ilişkin Başkan Palandöken, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘’İstanbul ESOB Başkanı Faik Yılmaz’ı ziyaret ederek,  esnafın sorunları ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.'' ifadelerini kullandı. 

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın sorunları ve bu sorunların çözümü için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yaptığı resmi ziyaretler ile esnafın sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Esnafın sorunları için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Palandöken, çözüm konusunda da önemli adımlar atıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Amerikan İzleri 1950 - 1969 adlı dijital sergi açıldı!

Ankara'da Amerikan İzleri 1950 - 1969 adlı dijital sergi açıldı!