ANASAYFA İş Dünyası TESK Başkanı Palandöken'den gazetecilere anlamlı mesaj!

TESK Başkanı Palandöken'den gazetecilere anlamlı mesaj!

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, yayımladığı mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı, görevi başında hayatını kaybeden gazetecilere Allah'tan rahmet, çalışan gazetecilere ise mesleklerinde başarılar diledi.
TESK Başkanı Palandöken'den gazetecilere anlamlı mesaj!

Gece gündüz demeden, toplumun bilgilenmesi ve toplumsal sorunlara ışık tutmak için çalışan gazetecilerin günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bir yazılı mesaj yayımladı. 

Hem Türkiye'de hem de tüm dünyadaki gelişmeleri aktaran, insanların bilgilenmesi için çalışan tüm gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Palandöken, görevi başında hayatını kaybeden gazetecilere Allah'tan rahmet, çalışan gazetecilere ise mesleklerinde başarılar diledi. 

‘’GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ, KULAĞI VE SESİDİR'' 

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, yayımladığı yazılı mesajda, kamuoyunu doğru bilgilendirmek gibi önemli bir görevi üstlenen, gece gündüz demeden vatandaşların haber alma hakkını kullanmasını sağlayan tüm basın mensuplarının demokratik ülkelerde dördüncü güç olduğuna değindi. 

Palandöken, hem Türkiye'de hem de dünyadaki gelişmeleri aktaran  muhabirler, kameramanlar, foto muhabirleri, spikerler ve haberin mutfağında emeği geçen tüm basın mensuplarının düşünce ve ifade özgürlüğünün teminatı olduğunu belirterek, çalışan tüm gazetecilerin gazeteciler toplumun gözü, kulağı ve sesi olduğunu vurguladı. 

Görevi başında hayatını kaybeden gazetecilere Allah'tan rahmet, çalışan gazetecilere ise mesleklerinde başarılar dilediği mesajında Başkan Palandöken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde daime doğru ve objektif habercilik yapan gazetecileri tebrik etti. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AYBÜ öğrencilerinde şık davranış! Geliri depremzedelere bağışlanmak üzere konser verdiler

AYBÜ öğrencilerinde şık davranış! Geliri depremzedelere bağışlanmak üzere konser verdiler