ANASAYFA İş Dünyası TOBB, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda iş dünyasının görüşlerini aktarıyor!

TOBB, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda iş dünyasının görüşlerini aktarıyor!

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen Antalya Diplomasi Forumu tüm hızıyla devam ediyor. TOBB'un da katılım gösterdiği fuarda çeşitli oturumlar düzenleniyor. Bu kapsamda düzenlen "Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık" oturumunda TOBB, iş dünyasının görüşlerini aktardı.
TOBB, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda iş dünyasının görüşlerini aktarıyor!

Antalya Diplomasi Forumu (ADF), bu yıl 3'üncüsü ile Antalya'da diplomasi rüzgarı estirmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı koordinesinde düzenlenen forum, “Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak” ana temasıyla düzenleniyor. 

Forumda, Devlet ve Hükümet Başkanları, Bakanlar, diplomatlar, iş insanları, akademisyenler ile düşünce kuruluşları, gençlik ve medya temsilcileri katılım gösteriyor ve görüş alışverişinde bulunuyor. 

Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, foruma katılım göstererek iş dünyasının görüşlerini aktarmaya devam ediyor. 

CEVDET YILMAZ İLE RİFAT HİSARCIKLIOĞLU BİR ARADA! 

TOBB Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 3. Antalya Diplomasi Forumu kapsamında düzenlenen  "Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık" oturumu ile ilgili detayları paylaştı. 

Başkan Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına göre, forum kapsamında düzenlenen  "Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık" oturumuna TOBB heyeti, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte katılım gösterdi. 

"Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık" oturumunda Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının görüşlerinin oturum katılımcılarına aktardı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye ile Azerbaycan arasında 10 yıllık sıfır vergi anlaşması imzalandı!

Türkiye ile Azerbaycan arasında 10 yıllık sıfır vergi anlaşması imzalandı!