TOBB 80. Mali Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin İkiz Kuleler binasında gerçekleşen toplantıya başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Toplantıda ülkenin ekonomi konusunda yapılan çalışmalar ve çalışmalara TOBB'un katkısına vurgu yapıldı.

TOBB 80. Mali Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi

Türkiye ekonomi dünyasının önemli bir gününe daha tanıklık etti. Ülke ekonomisinin kalbi Ankara'da gerçekleşen TOBB toplantısında attı. Hükümet ve iş dünyasından önemli isimlerde toplantıda hazır bulundu.

Ülke içindeki geniş oda ve borsa ağı ile önemli çalışmalarda bulunan TOBB yurt dışı bağlantıları ile de Türk ekonomisine dışardan katkılar yapılmasını sağlıyor. Bu kapsamda yıllardır çalışmalarını sürdüren TOBB'un faaliyetleri önemle takip ediliyor.

TOBB 80. Mali Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi

“BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRIYORUZ”

Ankara'da gerçekleştirilen TOBB toplantısı da bu kapsamda ele alınan bir program olarak gündemde yer aldı. Toplantıda söz alan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu kurum olarak Türkiye'yi temsil olarak yaptıklarına dikkat çekti. Başkan Hisarcıklıoğlu “Bayrağımızı uluslararası ve bölgesel iş dünyası kuruluşlarında dalgalandırıyoruz. Küresel platformların tamamının yönetimlerine girdik. Sizlerle birlikte ülkemizin dünyada artan prestijinin verdiği özgüvenle geçen sene bir önemli adım daha attık. 150 ülkenin odalarını bir araya getiren ‘Dünya Odalar Federasyonu’ başkanlığına aday oldum. Ve bu önemli görevi ülkemize kazandırdık” şeklinde konuştu.

“İŞ DÜNYAMIZIN TALEP VE BEKLENTİSİNİ İLETTİK”

TOBB ülke ekonomisinin çektiği sıkıntıları ilgili birimlere iletmesi bakımından önemli bir köprü görevi görmeye devam ediyor. Bu kapsamda sektördeki sıkıntıları da gerekli yerlere ulaştırdıklarını söyleyen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkloğlu “İş dünyamızın yüzlerce talep ve beklentisini ilettik. Bunların pek çoğundan da olumlu sonuçlar aldık. Bugün aramızda bulunan kıymetli bakanlarımız, iş ortamını kolaylaştıran, rekabet gücümüzü artıran, böylelikle büyümeye ivme kazandıran adımlar attılar. Camiamızın da bakanı olan Ticaret Bakanımız Ömer Bolat’a ve tüm değerli bakanlarımıza, Türk iş dünyası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TOBB 80. Mali Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi - Resim : 2

Toplantının genelinde ülke ekonomisi ile ilgili önemli vurgular yapıldı. İş dünyası ve ekonomi için ilerleyen yılların daha iyi olması temennisinde bulunuldu.

SONRAKİ HABER