ANASAYFA İş Dünyası TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Öztürk Yılın Kareleri'ni oyladı

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Öztürk Yılın Kareleri'ni oyladı

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, AA tarafından düzenlenen Yılın Kareleri oylamasına katıldı, 2023 yılının enlerini seçti.
TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Öztürk Yılın Kareleri'ni oyladı

Anadolu Ajansı'nın (AA) gözünden 2023 yılına damga vuran olayların bulunduğu Yılın Kareleri oylaması tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, AA foto muhabirleri gözünden 2023'e damga vuran anların yer aldığı Yılın Kareleri oylamasına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk de katıldı. 

Öztürk, AA muhabirlerinin ve foto muhabirlerinin hem yurt içi hem de yurt dışında, 2023 yılında çektiği fotoğrafları, "haber", "çevre ve yaşam", "spor", "Gazze: Kanıt" ve "Deprem: Umut" kategorilerinde oyladı. 

Öztürk'ün kategoriler için seçtiği fotoğraflar ise şu şekilde: 

"Deprem: Umut" kategorisinde Mehmet Ali Özcan'ın, "Depremzede Bebekler" adlı fotoğrafı,

"Gazze: Kanıt" kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Kardeşe Son Dokunuş" adlı fotoğrafı,

"Çevre-yaşam" kategorisinde Emin Sansar'ın "Ata'nın Huzurunda" adlı fotoğrafı,

"Haber" kategorisinde Emin Sansar'ın "Yağmur Sonrası" adlı fotoğrafı,

"Spor" kategorisinde Dursun Aydemir'in "Dünyanın Sultanları" adlı fotoğrafı ile Ömer Sercan Karkuş'un "Mete'nin Nişanı" adlı fotoğrafı. 

‘’ŞAMPİYONLUK CUMHURİYET'İN 100'ÜNCÜ YILINA BİR ARMAĞAN'' 

Fotoğraflar hakkında değerlendirmelerde de bulunan Öztürk, ‘’Depremzede Bebekler'' fotoğrafı için Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanlığına ait uçakla refakatçileri olmayan bebeklerin getirildiği karenin, kendisini derinden etkilediğini söylerken, ‘’Kardeşe Son Dokunuş'' karesini seçtiği sırada ise savaşın bir kazananı olmadığını ve en büyük zararı, bir ülkenin geleceği olan kadın ve çocuklarının gördüğünü belirtti. 

‘’Ata'nın Huzurunda'' fotoğrafında ise Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'Üncü yaşında tüm ülkenin Anıtkabir'e akın ettiğini ifade ederek bunun gurur verici olduğunu kaydetti. "Yağmur Sonrası" adlı fotoğraf için Öztürk, ‘’Bu fotoğrafta erkekler, su birikintisinin içine girmemek için duvardaki tellere tutunurken, kadınlar su birikintisinin içinde yürüyor. Hayat, kadınlar için hiç dert değil." dedi. 

Son olarak Hande Öztürk, ‘’Dünyanın Sultanları'' adlı fotoğrafın gurur verici olduğunu aktarırken, ailecek voleybol ve basketbol maçlarını izlediklerini, A Millî Voleybol takımının şampiyonluğunun gurur verici olduğunu ve Cumhuriyet'in 100'üncü yaşına armağan olduğunu da sözlerine ekledi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi kimdir?

MHP Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi kimdir?