TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulunun olağan genel kurulu ASO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulunun olağan genel kurulu ASO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. ASO Başkanı Seyit Ardıç, burada yaptığı konuşmada, kendi iş yerlerini açarak üretim ve istihdam yaratan kadın girişimcilerin başarısına dikkati çekti.

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulunun olağan genel kurulu ASO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Kadın Girişimciler Kurulunun olağan genel kurulu, Ankara Sanayi Odası (ASO) ev sahipliğinde yapıldı. ASO Başkanı Seyit Ardıç, kadın aklını ve emeğini girişimcilikte, üretimde, ticarette daha etkili kullanabilmek için yapısal bir dönüşüme her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi.

ASO Başkanı Seyit Ardıç, kendi iş yerlerini açarak üretim ve istihdam yaratan, ihracat yapan kadın girişimcilerin müthiş bir sosyoekonomik hafızaya sahip olduklarını dile getirerek kadın girişimcilerin hemcinslerini cesaretlendirdiğinin altını çizdi.

TOBB ANKARA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNUN OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

ASO Başkanı Ardıç, girişimcilerin pazar fırsatlarını görerek, bunları iş fikrine dönüştüren, risk üstlenerek kaynakları bir araya getiren, yenilikçi kişiler olduklarına dikkati çekerek, kadınların sahip oldukları bilgi, beceri ve deneyimlerini yansıtabilecekleri en etkili alanlardan birisinin de girişimcilik olduğunu bildirdi. "İnanıyorum ki bir kadın girişimcinin başarısı, tüm yurtta hatta dünyada kelebek etkisi yaratıyor ve diğer kadınlarımızın cesaretle harekete geçmesini kolaylaştırıyor." sözlerine yer veren ASO Başkanı Ardıç, kadın girişimciliğinin sürdürülebilir kalkınma açısından önemini vurgulayarak kadına fırsat verilmesi gerektiğini belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER