ANASAYFA İş Dünyası TOBB Ankara'da Türkiye - Kazakistan İş Forumuna ev sahipliği yaptı

TOBB Ankara'da Türkiye - Kazakistan İş Forumuna ev sahipliği yaptı

Türkiye'nin dış ülkeler ile diplomatik ilişkilerine ek olarak ekonomi hacmini de genişletmeye yönelik adımlar çalışmalar yürütülüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bu konuda destekleyici programları teşvik etmeyi sürdürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOBB Ankara'da Türkiye - Kazakistan İş Forumuna ev sahipliği yaptı

Ülkemizdeki iş dünyası kuruluşları arasında ilk sıralarda gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ülke içindeki çalışmalarına ek olarak yurt dışı kapsamında da faaliyetler gösteriyor. Ülkeler arası programlara ev sahipliği yapan TOBB ilişkilerin kuvvetlenmesinde destekleyici bir unsur olarak adından söz ettiriyor.

TÜRKİYE VE KAZAKİSTAN'DAN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Bu kapsamda TOBB  son olarak Türkiye ve Kazakistan İş Forumuna ev sahipliği yaptı. Ankara'da gerçekleşen programa çok sayıda isim katıldı. Programda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'da yer aldı. Başkan Hisarcıklıoğlu katıldığı toplantıda iki ülke arasındaki bağın önemine ve güçlendirilmesi için neler yapılması gerektiğine dair görüşler bildirdi.

Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Türkiye - Kazakistan İş Forumu’nu Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın  Cevdet Yılmaz, Kazakistan Başbakanı Sayın Olzhas Bektenov ve iş insanlarımızın katılımıyla TOBB’un ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Dost ve kardeş Kazakistan ile iktisadi ve ticari ilişkileri, işbirliği fırsatlarını değerlendirdik. İş Forumu kapsamında ikili iş görüşmeleri de yapıldı” diyerek gerçekleşen program hakkında bilgiler verildi.

TARAFLARIN İŞ BİRLİĞİNE DEVAM TEMENNİSİ

Kültürel ve tarihi bağları da olan iki ülke arasında yapılan çalışmanın, taraflar arası ekonomik iş hacmine olumlu yansıması temennisinde bulunuldu. Taraflar arası ilerleyen dönemlerde yeni iş forumlarının düzenlenmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGM'den Ankara dahil 35 il için sarı kodlu uyarı! Görüş mesafesi düşebilir, nefes almakta zorluk çekebilirsiniz

MGM'den Ankara dahil 35 il için sarı kodlu uyarı! Görüş mesafesi düşebilir, nefes almakta zorluk çekebilirsiniz