ANASAYFA İş Dünyası TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği toplantısına başkanlık yaptı

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği toplantısına başkanlık yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı olarak görev yapan Rıfat Hısarcıklıoğlu eş zamanlı olarak yürüttüğü Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği'nin online ortamda yapılan toplantısına başkanlık etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği toplantısına başkanlık yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ülkeler arasında yapılan iş birliği ve ortak projeler ile ön plana çıkıyor. Türkiye'de özel sektör ve iş dünyası denildiğinde akla gelen ilk kuruluşlar arasında yer alan birliğin başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise bu görevine ek olarak ekonomi alanında önemli görevlerde de bulunuyor.

TÜRK TİCARET VE SANAYİ ODALARI BİRLİĞİ GENİŞLİYOR

Bu kapsamda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun başkanlık görevini yürüttüğü bir diğer kuruluş olan Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının gerçekleştirildiği öğrenildi. Türk devletleri arasındaki ekonomik bağı kuvvetlendirmesi için 2019 yılında kurulan birliğin yapılan bu toplantıda önemli bir karar alındı. Edinilen bilgiye göre Türkmenistan birliğin yeni üyesi oldu.

Konu ile ilgili Başkan Hisarcıklıoğlu yaptığı paylaşımda “Başkanı olduğum Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Olağanüstü Genel Kurul toplantısını çevrimiçi olarak gerçekleştirdik. Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın gözlemci üyelik statüsü tam üyeliğe yükseltildi” ifadelerini kullandı ve gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı.

HİSARCIKLIOĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı ve online olarak gerçekleşen toplantıda birliğin önemi ve yaşanan ekonomik gelişmeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Başkan Hisarcıkloğlu geçtiğimiz yıl İstanbul'da gerçekleşen toplantıda yeniden birliğin Başkanı olarak seçilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Ramazan ayı boyunca PERDER üyesi marketlerde kıyma ve kuşbaşı fiyatları sabitlendi

Ankara'da Ramazan ayı boyunca PERDER üyesi marketlerde kıyma ve kuşbaşı fiyatları sabitlendi