ANASAYFA İş Dünyası TOBB deprem bölgesi için yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu

TOBB deprem bölgesi için yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu

6 Şubat depremlerinde ağır hasar şehirlerin kaldırılması için ülke genelinde adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamsa Ankara'da önemli bir duyuru yapıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOBB deprem bölgesi için yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu

Geçtiğimiz yılın ülkemiz için en zor geçen dönemlerinden birisi 6 Şubat depremleri olmuştu. On binlerce insanın hayatını kaybettiği ve yüz binlerce insanın zarar gördüğü deprem sonrasında bölgeyi kalkındırma çalışmaları başlamıştı.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN YENİ BİR ADIM

Vatandaşların bölgeye yaptıkları maddi desteğe ek olarak çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından bölgeyi kalkındırma adımları atılmaya başlandı. Konu ile ilgili şehir genelinde yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre TOBB bir kampanya başlattı.

Bölgedeki satıcı ve üreticilere desteklerde bulunulacak projenin lansmanı Ankara'da gerçekleşti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katılım sağladığı lansmanda söz konusu kampanya hakkında detaylı bilgiler verildi. Gerçekleşen etkinlik ile ilgili bilgiler veren TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu “Üç ay boyunca devam edecek olan E-Birliktelik Kampanyası ile deprem bölgesinde yer alan yerel satıcı ve üreticilere, satışlarda sıfır komisyon başta olmak üzere çeşitli destekler sunulacak. Kadın girişimcilere ve coğrafi işaretli ürünlerin satışlarına öncelik, yöresel ürünlere alım garantisi verilecek” denildi.

ÇALIŞMALARIN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu sözlerinin devamında kampanyaya katılım sağlayan firmalara teşekkür etti. İlerleyen dönemlerde o bölgenin daha fazla kalkınmasını amaçlayarak yeni projelerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner seçim zaferi sonrası konuştu: Bu başarı hepimizin

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner seçim zaferi sonrası konuştu: Bu başarı hepimizin