ANASAYFA İş Dünyası TOBB Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Bakan Şimşek'in katılımı ile gerçekleşti

TOBB Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Bakan Şimşek'in katılımı ile gerçekleşti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı birimler için önem arz eden Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Geniş bir katılımın olduğu toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'te yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOBB Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Bakan Şimşek'in katılımı ile gerçekleşti

Türkiye'nin en kapsamlı meslek üst kuruluşlarından olan TOBB ülkenin çeşitli yerlerinden gelen Oda ve Borsa birliklerinin temsilcilerinin katılımı ile Ankara'da bir istişare toplantısı düzenledi.

BAKAN ŞİMŞEK TOPLANTIDA YER ALDI

TOBB tarafından düzenlenen toplantıya bakan düzeyinde katılım gerçekleşti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, beraberindeki isimler ile birlikte toplantıya katıldı. Toplantıya başkanlık eden TOBB başkanı Rıfat Hisarcıkloğlu gerçekleşen toplantının ardından sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmede bulundu. Önceliklerinin üretim, istihdam ve ihracat olduğunu belirten Başkan Hisarcıklıoğlu beklentilerinin ise el ve akıl birliği ile sektörlerin yaşadığı sıkıntıların çözülmesi olduğunu söyledi.

Gerçekleştirdikleri toplantıda Bakan Şimşek'in de yer alması hakkında konuşan Bakan Hisarcıklıoğlu “Reel sektörün sıkıntılarını, talep ve önerilerini aktardık. Sayın Bakan uygulanan programın hedeflerini ve yol haritasını anlattı. Faydalı bir toplantı oldu. Reel sektörün ve illerin sesine daha fazla kulak verilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu. Reel sektör konusunda yaşanan sıkıntılara dair TOBB ve ona bağlı olan kuruluşlar ile hükümet temsilcileri sık sık bir araya geliyor.

BEKLENTİ AYNI OLDU

Her iki tarafın ortak mesajı ise iş birliği yoluna gidilerek ekonomide yer alan tüm sektörlerde yaşanan sorunların bir an önce çözülmesi oldu. TOBB'un ilerleyen dönemlerde yeni programlar düzenlemesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?