ANASAYFA İş Dünyası TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası Ankara'da düzenlendi

TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası Ankara'da düzenlendi

Reel Sektör açısından Ankara'da önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğine iş dünyasından bir çok önemli isim katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası Ankara'da düzenlendi

Ankara son günlerin en önemli ekonomik toplantılarından birisine ev sahipliği yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gerçekleştirilen organizasyona hükümet ve özel sektörden üst düzey isimler katıldı.

“ÇÖZÜM ODAKLI BİR TOPLANTI OLDU”

Reel sektörün yaşadığı sorunlar ve bu sorunlardan hangi adımlar atılarak çıkılabileceğine dair konuşmaların yapıldığı toplantı tam 6 saat sürdü. Üretim ve istihdamın önemine vurgu yapılan toplantıda yer alan ve önemli açıklamalarda bulunan Rıfat Hisarcıklıoğlu sosyal medya hesabından “Faydalı, çözüm odaklı bir toplantı oldu. Reel sektörün sıkıntılarını, talep ve önerilerini aktardık. Reel sektörün sesine daha fazla kulak verileceğine inanıyor, yapısal reform çalışmalarına hız verilmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Hisarcıklıoğlu ayrıca beklentilerinin El ve akıl birliği ile sektörlerde yaşanan sıkıntıların çözülmesi olduğunu söyledi.

ASO BAŞKANI SEYİT ARDIÇ'TA TOPLANTIDA YER ALDI

Ankara'da yapılan bu önemli etkinliğe şehrin iş dünyasından da üst düzey isimler katıldı. O isimler arasında yer alan Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç sektör olarak yaşadıkları sıkıntı ve beklentilerini ilgililere anlattı. Ham madde, ara malı ve üretim faktörleri kullanılarak üretimin yapıldığı faktör ve mal piyasalarından oluşan sektör olarak bilinen reel sektör ile ilgili önümüzdeki günlerde yeni toplantıların yapılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı sürücüleri ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi, fiyatlar pompaya yansıdı

Ankaralı sürücüleri ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi, fiyatlar pompaya yansıdı