ANASAYFA İş Dünyası TOBB ve ASO'dan inşaat müteahhitliği sektörü için önemli toplantı

TOBB ve ASO'dan inşaat müteahhitliği sektörü için önemli toplantı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye İnşaat Müteahhitleri Sektör Meclisi, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç başkanlığında inşaat müteahhitliği sektörünün değerlendirmesini yapmak için bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOBB ve ASO'dan inşaat müteahhitliği sektörü için önemli toplantı

Ülkemizin gözde sektörlerinden  ve ekonomiye katkısı çok önemli düzeyde olan inşaat sektörü ile ilgili Ankara'da önemli bir toplantı gerçekleştirildi. TOBB ve ASO yetkilileri tarafından toplantıda önemli konular konuşuldu.

MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ

TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Sektör Meclisi, ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi de olan Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanlığında düzenlenen toplantıda sektörün yaşadığı sorunlara dair neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Günden güne değişen ve gelişen buna rağmen önemi hiç azalmayan bir sektör olan İnşaat Müteahhitliği ile ilgili önemli sözler söyleyen ASO Başkanı Seyit Ardıç inşaat müteahhitliğinin kendisinden ibaret bir sektör olmadığını vurguladı.

İnşaat müteahhitliği sektörünün başka sektörlerle de etkileşim halinde olduğunu söyleyen Başkan Ardıç "Bu sorumluluğun bilincinde hareket etmeliyiz ve TOBB çatısı altında olmanın verdiği imkanları kullanarak sektörümüzü bir adım öteye taşımalıyız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından ise Meclis Başkanlık Divanı seçimi işlemine geçildi. Seçim sonrası Tahir Tellioğlu'nun Meclis Başkanı olduğunu duyuruldu.

RIFAT HİSARCIKLIOĞLU'NU ZİYARET

ASO Başkanı Seyit Ardıç, yapılan seçimin ardından TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Sektör Meclisi ile birlikte TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bir çok konunun konuşulduğu ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Önümüzdeki günlerde ise farklı sektörlere dair görüşmeler yapılması bekleniyor. Yapılan görüşmeler sonrasında tespit edilen sorunlara yönelik çözüm adımları atılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
700 bin kamu işçisi ek zam alıyor mu?

700 bin kamu işçisi ek zam alıyor mu?