ANASAYFA İş Dünyası TOBB Yönetim Kurulu'ndan Bursa'da Ortak Akıl Toplantısı

TOBB Yönetim Kurulu'ndan Bursa'da Ortak Akıl Toplantısı

Merkezi Ankara'da olan fakat yurt genelinde iş dünyası alanında çalışmalarını sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bursa'da önemli bir toplantı düzenledi. Söz konusu toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 'da katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOBB Yönetim Kurulu'ndan Bursa'da Ortak Akıl Toplantısı

İş dünyasının alanında önemli kuruluşları arasında yer alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği dönem dönem ülkenin çeşitli illerinde o ilin kendilerine bağlı odaları ile birlikte etkinlikler düzenliyor.

BURSA'DA ÖNEMLİ ETKİNLİK

Son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Bursa'da gerçekleştirilen bir toplantı hakkında paylaşım yapıldı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da bizzat katıldığı toplantıda Bursa ilinden çok sayıda isim katılımcı olarak yer aldı. Konu ile ilgili olarak Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptığı paylaşımda "TOBB Yönetim Kurulu ve “Bursa Oda/Borsalar Ortak Akıl Toplantısını Bursa Business School ev sahipliğinde gerçekleştirdik” dedi.

Bursa'da yapılan ve kent için önemli anlam ifade eden Sanatoryum binasının restorasyon süreci hakkında da konuşan Başkan Hisarcıklıoğlu “Uludağ Kirazlıyayla Sanatoryum binasını restorasyon sürecinin ardından Bursa Business School projesiyle yeniden hizmete sunan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İbrahim Burkay ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası” meclisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İş dünyasından önemli isimlerin yer aldığı toplantı toplu fotoğraf çekimi ve akabinde TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na hediye takdimi yapılması ile son buldu. Önümüzdeki günlerde de TOBB yönetiminin ülkenin farklı noktalarına çeşitli etkinlikler ve temaslarda bulunmak üzere gitmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü çeyrek finalde Fenerbahçe'yi konuk ediyor

Ankaragücü çeyrek finalde Fenerbahçe'yi konuk ediyor